Lyckorus

Sitter här igen.. Nu har jag inget vidare att skriva, men känner ändå att jag vill göra det. Idag har Syster och Gustav varit här och hälsat på. Mys mys. Imorgon, efter barnen sovit middag så bär det av till mina föräldrar, käkar middag sen åker vi till Gislövs marknad. Efter marknaden så åker min familjs och syrrans familj hit och dom sover över <3 Ännu mer myys!

Svärmor mår betydligt bättre idag. Emil var ganska förtvivlad över hur hon mådde. Hon var höf som ett hus på morfin och visste varken ut eller in. Hon hade ont och var inte som vanligt.. Emil tyckte det var jätte jobbigt och rädd var han. Vi hoppas på att hon får komma hem imorgon. Förutom denna lyckan så finns där ännu ett lyckorus. Men inget sägs än :)

Jag fortsätter att ha ont i magen. Men snart dags att ta medicin igen.. Den tar bort ganska mycket av smärtan. Nu när jag tagit den så mycket jag får varje dag i några dagar.. Så efter ett tag så mår man ju bättre och bättre. Blää på detta får man väl säga.. Undrar om jag vågar dricka lite Te, vet inte om jag fick mer ont i magen av det.. Har klarat av att äta middag. Men mår väl inte jätte bra nu..

För att det inte ska bli en massa snack.. Så dedär med min mage, att jag mår dåligt + att jag snackar om lyckorus, så hör det absolut inte till att jag skulle vara gravid. Så kan ju hoppas att ni skippar dom förutsatta meningarna.. Så är icke fallet.


Peace

Dags för uppdatering

Igår åkte Emil´s mamma in till sjukhuset med ambulans. Hon har en histora av hjärtinfarkter. Det var nog ingen hjärtinfarkt men något var fel. Hon skickades till Malmö iförmiddags. Där beslutade dom att vidga två blodkärl. Förmodligen är det dom krälen som gett henne kärlkramp.

Emil är där nu. Han åkte tillsammans med sin pappa och  lillebror Filip.
Hoppas verkligen att hon mår bra <3

Ska jag vara helt ärlig så känns det som om detta är lite för stort för mig att greppa. Och jag vet inte hur jag, på bästa sätt kan vara ett stöd för Emil.


Så nu hoppas jag att hans hjärta blir lättat och att allt är bra med min svärmor.

Barnen sover gott.


Jag har ett helvetes problem med min IBS. Försöker äta Te och skorpor. Jag har verkligen jätte ont. Inatt sov jag INGET! Jag sov inte alls. Men Emil tog barnen imorse .. Tack som fan för det!!!!


<3

Dagen gav många stunder

Morgonen började med att barnen ville upp. Både jag och Emil var jätte trötta. Barnen fick leka lite själv på lekrummet och vi vilade oss lite extra. Emil begav sig till Smyge och fixade med ogräs och lite annat. Jag och barnen fixade här hemma, lekte både ute och inne. Sen fick dom sova middag, lite för tidigt men inte så farligt ändå. Barnen sov jättebra och medans dom sov så fixade jag i trädgården. Jag flyttade blommor, eller fortsatte flytta blommor. Jag gjorde jätte mycket igår med. Börjar bli nöjd. Nu börjar jag se en blir med hur jag vill ha det.

Barnen vaknade. Föst Sixten så vi hade lite en liten mys stund för oss själva. Sen vaknade Albin. Vi lekte ute i trädgården och det var så himla varmt. Jag tog av barnen blöjorna och tog ut en potta, utan några som helt förväntningar av något visat intresse för den. Jag satt under plommonträdet i skuggan. Albin kom och satte sig på pottan och mixtrade för man satte sig på sne. Så frågade jag honom om han kunde kissa på pottan och då såg jag lite stänk på sidan av pottan. Han skrattade när han satt där och tittade ner. Efter en stund så reste han sig upp och gick. Men vad var i pottan, jo kiiiiissss!!! Yeeey, min store kille kissade i pottan. Albin är 1 1/2 år och vi har inte "lärt" dom att andvända pottan. Den har bara funnits så det inte skulle vara något främmande. Jag hade tänkt att jag skulle ha potterna ute under sommaren för då kommer dom säkert gå nakna lite då och då. Så vi tänkte intrudecera den. Men så blev inte fallet. Jag märkte att dom inte alls var intresserade och pottan var mest ivägen. Men idag när jag provade så vipppsss!

Lite senare åkte vi till vårdcentralen för barnen var jätte gnälliga och Albin hade feber. Jo visst, öronen tänkte ju vi. Bådas öron såg okej ut. Albin såg lite tjock ut i halsen och det visade sig att han hade halsfluss. För att motverka pingpong effekt mellan barnen så blev båda behandlade med penicilin. Sixten hade halsfluss för exakt en månad sedan.

Lite senare, efter vårdcentalen så pratade jag med min syster. Dom kommer från Småland lite tidigare än planerat. Tur är att penicilinen på barnen hunnit verka tills dom kommer. Dom kommer sova här under gislövs marknad. Daniel ska med me, så Emil är ju med jätte glad.

Sen berättade hon en väldigt hemsk sak. En person inom våra kretsar, krockade med bilen och hon dog. Hennes man hittade henne... Och så var hon bara borta. Två barn och sin min lämnade hon. Många vänner och familj. Jag känner för dom. Theresé var jätte ledsen idag. Hon kännde henne. Jag visste mer vart hon bodde och lite så. Jag vill inte gå in på detaljer för det är som ett öppet sår, jag vill inte att någon ska fara illa av att jag skriver om det. Jag hoppas att hennes närmsta klarar av denna hemska prövningen.
Jag känner för er <3


Jag vet vad det betyder, att verkligen älska

Jag var förbannad, ledsen och hemskt trött på livet. Det vände på två röda efter dom otroligt idiotiska, dömmande meningarna och kommentarerna. Efter att all gråt var slut och tankarna tomma så gick jag och lade mig i sängen. Emil kom in när han tyckte det var dags att sova. Han kramade om mig och det ville jag absolut inte. Han tog tag i mig, stäng inte mig ute älsklig.. Han kramade mig hårt och pussade mig på pannan. JAG FINNS HÄR FÖR DIG!

Jag kände att han förstod genom hans sätt att greppa mig. Jag kände styrkan i hans röst. Hans allvarlighet. Fastän att han tittade upp i taket så kände jag att han stirrade på mig. Som om orden kom från hans varma hjärta och flög rakt in i mitt. Jag trodde inte jag brydde mig. Men aldrig har jag trott på honom så mycket som jag gjorde då. Han var totalt allvarlig och jag fick höra det som jag verkligen behövde höra. Men jag visste det bara inte.

Det sa bara klick och jag är som nyförälskad <3

Blåsigt värre

Morgonen började lagom tidigt. Direkt efter frukost så klädde vi på oss och gick till en av lekplatserna här i området. Vi lekte lite med sandsaker och åkte kasebana. Klockan var nio när vi satt där.. Blåste som bara den med. Nu sitter jag och väntar på att Emil klippt sig och rakat sig färdigt. Så att jag kan komma in och fixa vid mig lite. Fast.. Vi har ett badrum till.. Jag kan ju alltid gå in där...

Vi ska in till stan och kolla lite rea. Halva rea priset på kappahl. Blir då till barnen och kanske Emil, inga kläder passar mig, inte dom som finns på kappahl. Storlek 36 är som en 38 där. Och det sitter som ett tält på mig. Dessutom fortsätter jag att gå ner i vikt. Så.. Snart passar väl ändå inte 36 heller.


Anyway. Tror barnen tjuter lite nu...

Byyyye!

-

Vi går emot varandra, vi krockar och vi dör.

Working

Håller mina tummar på att någon ska höra av sig snart. Anting per mail eller telefon, varför inte knacka på dörren och fråga: Behöver du jobb?

Ja tack. Idag har jag sökt ett par jobb. igår med, och dagen innnan det osv, osv...

Hade varit perfekt med en arbetstid mellan typ 7-8 till 2 eller 3. Så behöver barnen inte vara på dagis hela dagen.
Detta sugeeeer!!!!!!

Jag vill utbilda mig nuuu!!!

Open minded

Emil spelar, barnen sover igen & jag sitter och segar framför datorn. Strax ska jag gå in och fixa vid mig, sen blir det en tur till Ikea. En del ska inhandlas. Säger jag iallafall :) Blir lite saker till lekrummet.

Igår blev det filmmys med min goding. Tittade på wolfman, som var kaaaaaassss! Sen satte vi på snabba cash, den verkade vara jätte bra. Men jag var aldeless för trött och hängig så jag gick och lade mig.

Mer än så har jag väl inte att skriva. Ska bli skönt att göra något, vi allihopa. Sen att vi dessutom ska shoppa möbler och grejor gör ju att det känns lite bättre :) 

Fliiilm

Hade precis besök av min mamma, pappa min syster Theresé och hennes lille gosse Gustav. Nu är han mer än en månad den lille knodden. ..

Vi käkade Emils gryta och sen blev det kaffe med kladdkaka med nötter och apelsinsaft och skal i, vispad grädde till.. Num num!


Att äta fett har inte fått mig på bättre humör idag. Jag är så nedrans nedstämd så jag knappt orkar gå på benen. Jag låg i sängen på morgonen, sen lade jag mig igen när barnen skulle sova middag. Sen när dom lekte på rummet så la jag mig ner igen. Det känns som om jag gått in i väggen. Jag är trött på allt. Dessutom trött på jävligt många. Inget förtillfälligt kan få mig på bättre humör. Jag vet inte riktigt hur jag tog mig genom denna dagen. Emil tänkte att kanske en film och hemmakväll godis kan göra det bättre. Alltså mer att äta och mer att klaga över efteråt. När jag är på detta humöret så kan jag bli riktigt jävla löjlig. Jag känner att hela min kropp är orkeslös. Mina tankar är vaga och mina ord är klena. Jag känner mig mjäkig och måttligt irriterad. Grinig, förbannad ååh det känns som om någon sitter och petar på mig om och om igen, utan att sluta. Så fett irriterad är jag. ORKESLÖS! JAG VILL INTE ORKA NÅGOT HELLER!

Helt ärligt... Detta funkar inte. Jag kan inte vara såhär en dag eller två och helt annorlunda de andra dagarna. Nix Pix. Vad kan jag göra. Nummer ett, jag ska ringa Filip igen och få en ny tid. .. Jaha, och sen då, eller fram tills att jag väl ringer och beställer tiden.. Jag behöver något utöver min vardag, om så bara en bra bok. En livslinje bok. En som får en att må bra på alla plan. En som hjälper en att uppskatta. En som hjälper att se. En som hjälper att älska.

Make me happy

Ren idioti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan inte mer än säga, vad tänkte du ?



Idag är en segedag. Jag är helt och hållet slut. Det är ingen bra kombination när man har barn. Nu har jag och barnen haft full rulle i denna värmen. Dessutom ton av saker att tänka på. Saker som bara blir så jävla jobbiga. Nej, vad ska vi ta oss till ?
Vad ska jag mer göra, mer än att försöka?

Idag blir det bara att sega. Emil sa att jag kunde göra vad jag ville idag. Träna, shoppa eller vad som. Men i ärlighetens namn så orkar jag inte. Jag anar ett mörkt moln från ovan.

Num NUM

Nu sitter jag är igen. Känner mig fortfarande en aning kass. Men det är framförallt min rygg. Sheeeet, jag håller på att dö av ryggjävlen! Emil lovade mig massage, så snart är det dags har jag bestämmiit :)

Inte blev det bättre av mitt beslut att göra miljontals plättor. As bra att ha i frysen och kylen.. In i micron en liten stund sen é de bara att äta. Gott gott Nuuuuuuum!

Idag fick vi konstaterat att Albin ska få rör i öronen. Fick med en broshyr om hur precis allt. OP´s dagen, varför man gör operationen och hur det kommer att bli, hur det var innan och hur det borde vara. Vi kunde inte få någon tid idag utan receptionisten skulle ringa. Så hoppas hon gör det imorgon. Vi skulle nog få tid ganska hastigt för läkaren tyckte inte att detta borde väntas med. Hon såg ju i datorn hur ofta han haft ordentliga öroninflammaioner & fått penicilin + att han hade vätska bakom båda trumhinnorna och den ena trumhinnan buktade ut. Jag bad dom se efter polyper. Tyckte det var lika bra. Albin kommer bli sövd under ingreppet och ett litet minirör placeras i trumhinnan efter man tagit hål på den.

Imorgon kommer förmodligen min älskade systra-mi hit !! Inte just hit, men till vår stad. Hon kommer väl på kvällen.  Så imorgon undrar jag vad jag och barnen ska hitta på med. Kankse ber vi mina föräldrar att komma hit. Eller så går vi till dom.

Blir säkert jätte fint väder imorgon.. Så mys i poolen och med nya leksaker här hemma först.



Mys till allt idag.

Mys på oss  <3 <3

Det finns en smurf i oss alla, ja både trista och balla

Morgonen började halv 5. Barnen var pigga och vakna. Så jag steg upp. Barnen fick välling, alvedon och nya blöjor. Sen fick dom leka på sitt lekrum och jag smög ner i sängen lite senare igen. Emil gick upp och gjorde iordning barnen med kläder och skor sen åkte dom till affären och handlade lite. Vi hade inte så mycket i kylen. Jag låg i sängen hela den stunden. När dom parkerade på uppfarten hade jag precis kommit upp, hade dock hunnit hälla upp en kopp kaffe. Jag öppnade dörren från garagesidan och där stod Sigge. Han blev så glad när han såg mig och sträckte upp armarna, bara skrattade och log. Sen kom Albin ur bilen. Han blev precis lika glad! Sen sa Emil att dom skulle visa sina leksaker dom fått av honom. Emil rotade i påsen och tog ur två kartongen, dom hade fått vars en traktor med LJUD! Woow tyckte ju dom!! Dom är stormförtjusta i bilar finns det så ljud i dom med så är det allra bäst.

Jag tror det är första gången Emil har åkt iväg själv med barnen för att handla. Så det var skönt, speciellt när jag är så trött. Jag har en fruktansvärd huvudvärk idag. Det verkligen smäller i mitt huvud. Trots all min vila så är jag inte det minsta piggare. Idag mår jag ganska kasst, håller tummarna för att det inte blir värre. Men som sagt, jätte sönt att klampa runt här imorse utan skrik och utan att behöva tänka på ALLT ÅT ALLA. Bara på mig själv, om så bara den lilla stunden <3

Nu ska jag snart orka resa mig och komma iordning. Vi ska till öron, näsa, hals i Trelleborg. Albin har fått remiss dit, för ställingstagande till operation. Det kan dom inte ta från vårdcentralen, även om läkaren där sa att han SKULLE få rör i öronen. Jag är lite nyfiken på hur mycket han hör på höger öra. Vänster kanske med är dåligt. Vem vet. Skönt ska det bli att komma ett steg närmre tillfriknande, utan penicilin kurer 3-4 gånger i månaden.

Sen ska vi in till Maxi och se om dom har lite rea på stora sandsaker och lite större leksaker. Dom har rea lite överallt på sandsaker nu när det snart ska bort. I småland så lånade vi en trädgård, där det fanns stora leksaker, skyfflar, stora bilar osv. Dom blev aldeless malliga.

Sen vill jag så gärna in till Ikea för att hadla lite förvarings bra saker till barnens lekrum. Kanske lite ramar och småpill. Vill få det fint där inne. Jag har satt upp canvas tavlorna dom gjorde själv med fingerfärg som blev jätte fina.

Ett jätte tips på en rolig dag :

Köp:

*Fingerfärg

*Canvastavla

Jag hittade Fingerfärgen på Åhlens, där den var mycket billigare än på BR och mycket roligare färger. Den är dessutom giftfri så det gör ingen om barnen äter den.

Canvastavlan är träram klädd med en vit duk. Den finns i flera olika storlekar och just dom jag handlade fanns på clas ohlsson.

När man låter barnen göra en tavla så behöver man inte oroa sig för hur den blir. För fin blir den, den blir ju så speciell. Men man får håll ett öga på¨när det räcker. När den faktiskt är färdig, annars blir allt till en och samma färg och bara bladdig. Man kan dessutom ge barnen två färger som kanske matchar något i rummet där tavlan ska hänga. Man kan låta dom göra tavlan och sen sätta ett foto på barnet i mitten av tavlan. Dom lite större kan få lite glitter, strandsand, tång, snäckor, makaroner you name it. Rolig kan dom få ha. Klä av barnen eller låt dem ha oömma kläder. Sen är det bara att gå in i duschen. Vi fick bort all färg från barnstolarna. Vita plast stolar från Ikea. Där stod på förpackningen att den kunde färga av sig på vissa meterial. Men vi hade inga beskymmer med det

Have some fun!


Underbar helg <3

Vi kom iväg till Småland. Sixten hade öroninflammation han med så ännu mer penicilin..

Färden dit gick måttligt bra. Sixten sov knappt någon middag och Albin sov inte alls. Dom tittade lite på film i bilen annars var de mest gnäll. Men det var väl inga större beskymmer. Vi visste ju vart vi var påväg och det fyllde mitt hjärta med glädje och lugn.

Barnens morföräldrar var med i Småland så när vi kom fram fick barnen vars ett paket. Albin fick ett stort paket med städ saker. Kvast, mopp, you name it. Sixten fick en draghund som gjorde ljud. Det passade dom perfekt!

Det blev en helg full, helt full med mys. Gustav skrattade och log mer och mer för varje dag. Hans blick blev mer och mer koncentrerad för varje dag med. Han är bara så himla go och mysig! Mysa, lukta, pussa, byta blöja, ge mat, prata med, ååhh det var bara så himla mysigt. Att se hans leénde och hans fina ögon glittra så gjorde mig bara så glad!

Mina egna barn hade med jätte skoj. Även om dom ibland tyckte att det var mycket som man INTE fick lov att röra. Som Tv´n och högtalarna, spisen, grillen(släckt). Ja, allt var väldigt spännande och nytt.

Vi har haft en toppen helg!

Jag funderar hela tiden på att klippa mig. Jag har ju köpt bruna dreads så det känns så piss att bara låta dom ligga, väl betalda för. Dessutom tycker inte Emil att jag ska klippa av mig håret. Det vet jag sedan innan. Visst är det jag själv som ska avgöra vad jag vill. Visst. Men varför sminkar jag mig, gör mig fin så gott jag kan.. Jo, det är ju förståss för honom. Så visst blir jag väldigt påverkad när han vill att jag ska behålla mitt hår. Håret är nedanför axlarna nu. Men jag kan inte säga att jag trivs med det. Eller rättare sagt, jag tycker det är skit kul att fixa frisyrer, men jag har ALDRIG mitt hår löst, bara som det är. Icke. Det trivs jag inte med. Mitt ansikte trivs inte med mitt hår över det. Det täcker mina kindben och liknande drag i mitt ansikte. Tillskillnad från att visa upp det, när jag har kort hår.

Men fan, jag vill inte att han ska vara "missnöjd" med hur jag ser ut, för då blir jag missnöjd. Jag nöjer mig inte med att han säger: du är fin i allt. Men du är finare i långt hår. Detdär är väl ändå ett svar man hatar! Men sen vet jag inte om något svar är bra nog. För ibland, hur Emil än vrider och vänder på sina svar, så har han ändå röven fram. Just för att jag inte nöjd med något av det. För att jag antar att han menar något annat.

Jag får väl ta och titta igenom mina frisyr bilden ännu en gång. För att förbereda min mening till honom. Förbereda mig på hans svar. För att sedan förbereda mig för mitt försvar.

Nu ska jag gå till min karl <3

Skubbi dubbi dabba

Vissa människor skriver sent på natten. Men jag skriver på tidiga morgonen. Då har vi ätit frukost och kommit iordning. Barnen vill leka på lekrummet så då har jag lite tid på att fixa med sådant som blir svårt att hinna med senare på dagen.

Idag packar vi!
Jag håller på med barnens kläder. Det är ju så jäkla svårt med hur mycket och vad för kläder man ska ha med till dom. Båda måste ju ha uppsättningar till varje dag. Hur mycket långarmat och hur mycket kortarmat? Båda kan smutsa ner sig och är duktiga på det. Regnkläder måste med och ordentliga skor tillsammans med sandaler och fleece jackor. Kallingar, badkläder, miljoner T-shirts för dem går som smör. Men dom kanske inte ens kommer behöva andvända kläder om det blir 30 grader varmt. Ordentliga byxor om vi ska ut i skogen. Pyjamaser har dom vars två. Det får räcka. Men annars är jag ganska generös mot packningsbagen..

Sen får vi ta med lite leksaker, filmer, handdukar, nallarna, snuttisarna, blöjor, våtservetter, tandborstar, tandkräm, tvål, penicilin, alvedon, magdroppar, välling, mellanmål, kepsar, UV solset, solkräm..

Ja, och sen så ska vi ju packa till oss själva med.

Jag har noll koll på vad jag ska packa till mig själv. Jag har bara ett par shorts, så jag måste åka in till stan och handla shorts! Jag ska dessutom ha korta badshorts. Men vet inte alls vad jag ska ha för kläder. Ska nog köpa ett par jamas byxor med. Det behöver jag.

Just nu lyssnar vi på en jätte rolig barn CD-skiva. Jätte skojig är den. Barnen dansar som bara den :)

Godingar é dom! <3 <3

Change, from my point of YOU

Satt just och tittade på supersized vs superskinny. Med gott hjärta kan jag säga att jag inte kände mig påverkad. Fastän jag stirrade på det, i det, så kan jag säga att jag varken kände mig rädd eller påverkad. Lite ofattbart, lite tafatt. Men åndå. Vad är framsteg utan framsteg ?

Ibland trampar man fram och tillbaka. Som om man går i tapetklister. Man bara fastnar. Speciellt i sådant som man ska grubbla över efteråt. Jag tänker inte låta något moln täcka just min sol.

Idag blev det en runda till vårdcentralen & visst hade Albin öroninflammation.

I watched you change
To fly
I looked away
You on fire

I watched it change in you
It´s like you never had wings
I watched you change

I took you home
Sat you on the glas
Then I tooked of your wings
And then i laughed

I look at the cross
Then I look away
Blow me away


Morgontrött

Sitter & väntar på att telefonslussen ska öppna till vårdcentralen. Albin var röd i båda öronen förra veckan, slår vad om att det är en ny öroninflammation på G. Han blir inte särskillt glad när man trycker bakom.. Men jag vill iallafall ha det kollat innan vi åker till småland på torsdag morgon. Jag belv först i kön & bad om en lite senare tid. Så 11.15 ska vi dit. Då har kanske, med lite tur, Emil kommit tillbaka så kan vi åka in allihop. Annars så får vi snällt ta bussen, vilket inte är en katastrof.

Igår bad vi svärmor komma förbi medans barnen sov. Hon var barnvakt medans jag & Emil åkte in till stan för att handla en fläkt, bärbar DVD till bilen & ett litet paket till lille gossen, Gustav som han nu heter. Goding gustav <3

Jag räknar ständigt dagarna, timmarna om så vill tills det är dags för oss att åka. Åh vad jag längtar. Där är så härligt & jag längtar så efter min syster.

Iförrgår var vi & badade precis här nedanför oss, dalabadet som det så fint heter. Där mötte vi upp min käre vän Emma & hennes loppa Alma. Emmas lillebror & hans fjälla var med där. Barnen hade skoj. Ja, det hade vi allihop. Skönt att bara göra något, även om man inte ligger där & steker hela dagen. Man klarar ju inte så mycket mer än någon enstaka timme.

Nej nu så ska jag göra mig iordning & ungarna med. Fast dom kan gott ha blöja tills vi åker. Dom är aldeless klibbiga av svett, stackars barn.

Grattis till mina godingar som blir 16 månader idag <3 <3



Från Ystad djurpark.


Tack för mig


It was a wonderful day

Idag blev det bad på Löderup strandbad. Där var perfekt för småglinen! Det var som lågvatten barnbassäng inhängnat av stora stenbumlingar. Barnen hade jätte skoj. Ja, det hade vi föräldrar med. Det är underbart att komma ut & hitta på något. Att låta tiden rusa iväg. Barnen är ny duschade, strandsand är ju helt otrolig till att vara precis överallt. Efter det fick dom välling & fick snällt lägga sig i sina sängar. Dom är nog lite övertrötta för dom ligger och snackar lite då och då, men vad gör de.

Emil ställde sig precis i köket och började pyssla. Jag å andra sidan kunde inte vänta med att gå in på min blogg för att beskriva vår underbara dag. Det blev tyvärr lite fåordigt. Men det går inte riktigt att förklara. För det var i helhet en rolig dag.

Hoppas att eran dag var ens i närheten så trevlig som våran.

Ett svettigt hej då & ha det så bra.

Nu väntar soffan & föräldrar dags <3

Idé torka

Vi vet inte alls vad vi ska hitta på, nu när det är så fint väder. Det mulnar till imellanåt så vi förväntar oss dedär omtalade åskskurarna. Barnen sover & tiden står stilla för vi kommer ändå inte på något att göra. Så hela dagen kommer väl bara att försvinna i intet.

Cp-varm & uttråkad, bara irriterad i värmen.


Albin har fått hosta igen så jag trodde det var kruppen som började igen. Han hostade konstant på natten men blev inte särskillt ledsen. Mitt hjärta började banka i mitt bröst så jag fick svårt för att andas. Mina lungor värkte & det brände i hela min överkropp. Det kändes som om någon satt gränsle över mig,med sina knän mot mina axlar och armar. Jag kände mig fast, nerspänd, fastlåst samtidigt som jag dunkades upp från sängen vid varje hjärtslag. Nästa gång Albin började hosta var det som om någon försökte kväva mig med sina bara händer runt min hals. Jag skakade, det kändes som om jag höll på att få en infakt. Min mage vred sig & jag med den i smärta. Några tårar kom inte, det var fysikt omöjligt. Men när jag kämpade för att få lust så rann det av ren utmattning och min kamp för jag trodde att det var slutet.


Såhär blir jag när jag är stressad, trött & rädd. Jag får ångestattacker & vid varje tillfälle så känns det som om jag ska dö. Det är en nära döden upplevelse.

Jag har slutat skämmas över att jag mår dåligt ibland, eller att ångesten fortfarande sitter i & hälsar på ibland. Jag har slutat skämmas för jag har accepterat mig själv. Jag har accepterat att jag inte måste vara perfekt. Jag behöver inte bevisa för någon att jag ändå är en bra mamma fastän jag har mina jobbiga dagar. Jag har min sambo som stöd, som står vid min sida in i det sista. Mina barn lider inte av mig eller med mig. Dom ser inte världen genom mina ögon för jag lär dom bättre. Jag kan älska min barn fastän jag inte är på topp. Jag lever inte i förnekelse. Min sambo håller min hand genom allt och jag klappar mig själv på axlen för jag vet att jag klarar det. Jag ger allt för min familj och det är inte så att jag kan ge mindre för att må bättre. Jag har tankar låsta i mitt huvud. Jag kommer aldrig glömma min vän. Jag kommer aldrig glömma min historia, mitt förflutna. Jag är den jag är idag, för vad jag genomgått och även genomlidit. Jag skulle gjort allt igen om det hade lett mig till vart jag är idag.

Jag har mitt, du har ditt. Men jag vågar



Skriver lite inna det blir soffan & godis skålen i knä´t

Sitter & läser syster birgittas blogg. Hon jobbar på den privat klinik som jag kommer göra min operation på. Jag gör inget annat än att se fram emot det. Det kommer tyvärr att dröja, men i min bok så är det även en fördel. Man måste förbereda sig på alla plan.

Jag pratade precis med min underbara syster i telefon<3
Somsagt har hon en liten kille på två veckor & som de flesta nya mammor är även hon lite osäker. Hon är lite som jag var när barnen var nyfödda, är det okej att vara osäker som ny mamma ? Är det verkligen okej att inte må bra efter en förlossning, att bli depremerad ? Är det okej att känna si eller så.. Man behöver få ut sina känslor & att få hjälp med att hitta rätt ord. Hittar man inte rätt ord till rätt fråga, är det omöjligt att hitta rätt svar.

Är osäker på om jag skrivit om vår dag på Ystad djurpark. Vi hade en jätte mysig utflykt, med sol & bad. Vi tittade på djur där aporna var den stora favoriten även om dom mest latade sig i solen. Där var ett perfekt badland. Även för de små barnen. Somsagt, vi hade en super mysig dag. Både vi föräldrar & barnen njöt av dagen tillsammans.

Jag är dessutom helt inne på att utbilda mig. Till barnmorska, veterinär, eller linom dess områden. Jag har många intresse. Jag är ung & känner att jag vill prestera mer genom mitt yrke. Funderade på fritidsledare med.. Men ska gå till en syo konsulent. Jag vill ha all fakta & alla kort på bordet.

Tack för denna gången.

Peace

Trötta barn

Sixten sover i sin säng. Albin somnade i lekrummet. Kan ju tillägga att klockan är halv 11.

Nu precis så vaknade dem. Nu dricker gossarna välling.

Igår var vi ju på kalas för deras farmor. Allt gick bra & tårtorna jag gjorde blev goda & var omtyckta. Barnen tog en liten lur när klockan var 5. Sen åkte vi hem vid halv 8 tiden. När klockan var halv nio så lade vi dom i sängarna. Men självklart ville dom inte somna. Vi glömde bort deras sena eftermiddagslur. Vi tog upp dem & dom fick leka i lekrummet. Medans dem gjorde det så tittade vi på den nya Alice i underlandet & käkade massor av godis. Klockan blev över 10 så vi lade dom i sängarna igen. Då somnade dom fort & sedan så har dom sovit väldigt gott. Albin vaknade vid halv 8 snåret tillsammans med mig. Vi lekte i lekrummet & slumrade till båda två. Sen satte jag på kaffe (Albin sov fortfarande). Väckte Emil & sen Bubba som fortfarande tyckte att det var för tidigt. Men nu så sitter vi vid frukostbordet med andra muggen kaffe. Barnen är glada & nöjda.

Med det avslutar jag för denna gången


Rock is love

Morgon solsken

Sitter här med datorn i högsta hugg med en kopp kaffe i näven. Min underbara kopp/mugg är så väldans vacker. En tatuerare som gjort mönster åt en designer, till muggarna jag köpt. Man mår lite bättre när man dricker kaffe ur en sådan ur vacker mugg.

Funderar ständigt på att jag ska gå in & göra vid mig. Men jag verkar visst inte orka det någon av gångerna. Nåväl, är man lat, så är man lat. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag på svärmors kalas. Men visst vill man visa upp sig lite när man blivit smal igen, dessutom köpt en ny garderob. Faktiskt både till mig & till barnen. Polarn & Pyret till dom, JC & shock kläder åt mig. Update att jag köpt gymkort, inte andvänt det så mycket än, men jag ska. Så jag ser ännu mer framemot nya kläder. Ännu en update är att jag äntligen bestämt mig för en plasktikoperation. Närmare bestämt att jag har modet till det. Snart ska jag boka tid för konsultation. Jag vill göra operationen efter sommaren, men där är inte aktuellt. Det går bara inte. Men jag tänker inte göra den under sommaren. Det är bara oklokt. Och sån är ju aldrig jag. ;)

Igår var vi hemma hos mina föräldrar och träffade lille Pyret, Peanut som han nu även kallas utav mig. Världens goaste spinkis. Doftade underbart. Hade underbara ögon.. Åh, mosters ögonsten <3

Idag bär det av till svärmor för att fira hennes födelsedag. Har gjort tårtårna åt henne & håller alla mina tummar att dom är lika goda som dom var på midsommar.

Idag är det min tatuerade gentleman som ska iväg att träna med Daniel. Han börjar nog få second thoughts.. =)

Barnen leker i sitt lekrum, jag är trött & får väl ta mig i kragen & gå för att göra mig iordning.
Kom igen nu Ella!

Peace and Love

Förberedelser

Väntar på att Emil ska komma tillbaka med lite varor så ska jag baka tårtbottnar. Svärmor var så kär & frågade om jag ville baka samma jordgubbstårta som jag gjorde till midsommar. Självklart vill jag det :) Det var faktiskt riktigt gott, jag som inte brukar tycka om tårta. Ska baka två tårtor till hennes kalas.

Efter jag gjort bottnarna så ska vi allihop till mamma & pappa. Igår kväll kom min syster Theresé, Daniel & deras lilla pyre. Är inte riktigt säker på vad han har för namn än, men jag tror att jag vet. Men jag längtar så efter att träffa denhär godingen alltså. Åh vad vi ska mysa!


Barnen som gillar att vara så mycket hos sin mormor & morfar kommer aldeless säkert få det skoj idag. Lördagsmys med alla sina kusiner. Vi brukar alltid träffas på min mammas lediga helg. Alltid på lördagen.



Saker ni kanske har missat:

*
Jag & min sambo har förlovat oss

* Vi har flyttat till ett nytt, större hus. Här trivis vi JÄTTEBRA!

* Jag har fått diagnosen IBS

* Väntar på operationstid på samma handled som blev opererad förra året (Vänster)

* Väntar på ännu en operationstid på höger handled, där jag hade samma skada som på vänster

* Barnen går

* Barnen springer

* Funderar på att plugga till Barnmorska, trädgårds arkitekt eller liknande

* Barnens favorit film, Meckar Micke. Vad skulle världen gjort utan Meckar Micke - filmen!?

* Jag har fått en vit Kitchen Aid i morsdag present

* Barnen börjar på dagis i Augusti.



Lite som kanske var ointressant men jag skrev det ändå :)


Nej nu får han ju ta & komma. Jag vill få detta gjort så vi kan göra oss iordning & träffa mini pyret.

När man skriver om trollen..... :)


Hjello agin!

Oj vilken lång tid det har gått sedan sist! Ska sanningen fram så har jag varit inne i en depression och har mått väldigt dåligt. Jag har gått till en psykolog som hjälpt mig med mycket som att hantera vissa situationer och metoder att lätta min ångest.

Barnen växer så det knakar men har tyvärr varit mycke sjuka. Många öroninflammationer och Albin väntar på att få rör i öronen. Både Sixten och Albin har halsfluss men är i slutet av kuren. Albin har fått falsk krupp så det har blivit besök hos läkaren och Malmö- Barnakut för lite vidgande medicin och cortison så han fick luft. Nu börjar det äntligen att lätta. Nu är barnen mer än 15 månader.

Vart jag ska föra min blogg är jag inte riktigt säker på. Ska den vara om mig, barnen eller hela mitt liv?
Jag vet inte om jag kommer skaffa en ny blogg, då kommer uppdatering på detta.

Jag börjar sakta finna tillbaka till mig själv igen och börjar inse vem jag egentligen är. Jag börjar hitta tillbaka.




Bilden är någon månad gammal..



Jag & mina godingar på kalas


Albin


Sixten

Nu tackar jag för denna gången.
Och kommer snart att skriva igen.

Rock´n roll!

RSS 2.0