Drömliv

Vilket paradis vi lever i. Så underbart vi har det tillsammans. Om ni bara visste. Så mycket kärlek som styr vart enda handling. Sp mycket kärlek finns om oss!

Idag har vi varit på kalas hos Tina & Thomas. Paul-Hendrik fyller år. Många som ine hade träffat barnen & fick bara en massa posetiva kommentarer & höll inte i mina barn på nästan hela besöket. Men dom trivdes där dem var. dom har renoverat & gjort vid så himla mycket & jisses så fint dom har det! Herre-jisses alltså!
Nu ska Tina & Thomas snart till överrike & vandra, tror dom skulle vandra. Men iallafall så önskar jag dem en lycklig resa!

Har just spatserat i parken & klippt lite fläderblommor. Ska göra saft. Hittade ett recept hos glada katarina´s blogg. Har skickat puppe till att handla lite. Så nu ska jag, aldeless strax rensa mina blommor lite.

Idag är jag aldeless svullen om mina händer & lite över mina knän. Den sjunde är såå långt borta!


Kramar!

Entré

Var i Malmö & jag storhandlade, shoppade satan! Jag är heel nöjd alltså! Hittade så sjukt mycket. Sprang på Tina, Thomas & viktor (barnens faster med fam). Vi ska dit imorgon då andre sonen fyller år.. Såg Ick, käre Ick, som verkade måttligt förvånad över att se mig. Undrar om han riktigt kände igen mig. Han var lite skum.. Men det är han nog alltid..  =)

Handlade ett linne¨, rött med vita prickar, svart T-shirt med krage, svarta jeans, BH & trosor med candy & glassar på, mysbyxor (detta fårn new yorker. Randigt linne, tröja, linne utan rygg, top rosa med svarta prickar & leggisar från Gina. En svart-vit rutig blus frånH&M tror jag.. Det blev en del. Behövde dock lite mer.. Smink hår grejer mm.

_______


Igår så hade vi mysa mys dag här hemma. Badade länge i poolen, gottade oss med jordgubbar från landet. Åh igår var så underbart ! Jag & Emil har kommit på ett helt annat plan. Svårt att förklara, men det känns ganska annorlunda. Men det är såhär det ska kännas, som jag vill att det ska kännas, varje dag!

Vattnet var varmt i poolen nu sa Emil så han ville vi skulle kasta oss i poolen med en gång & mysa..

_______

Barnen växer & hittar mer & mer sina fötter. Dom börjar se varandra mer & mer. Ler mot varann, knips & boxas =P
Barnen glädjer mig. Hur kass min dag än har varit, så blir allt bra, bara jag tänker på dem. Ser jag dom, än bättre. Åh, mina två underbara killar. Jisses vad stora dom är nu! Albin är så himla lik sin pappa. Så himla lik. Sixten är lite lik mig, imellan åt. Men annars vet jag inte riktigt var han fick sina drag ifrån. Idag fick vi en massa kommentarer på Entré. En äldre kvinna ställde sig vid vagnen när jag hade vänt mig åt sidan just för att kolla på Emils byxor som han provade. Hon brydde sig inte om att jag var upptagen.. Men hon var trevlig & frågade en massa saker om dem & slängde in några söta kommentarer. Sen var det en annan äldre kvinna som log & hade halva huvudet nere i vagnen när vi spatserade runt. Sedan var det en jätte kär gammal gubbe som satt där på en bänk, alena & log när Emil gick med Sixten & jag med vagnen. Sen var det en tjej från typ Afrika som själv hade en liten urgullug tjej på frya månader precis som killarna & en pojke på kanske 6 år. Hennes svenska var inte så bra. Hon hade fött sin flicka i bilen, jisses.. Men hon var jätte trevlig & frammåt. Sen kom hennes väninna & sa på Engelska att jag inte alls såg ut att ha fått två barn för fyra månader sedan. Jag var ju så smal !? Då lös jag upp, att en helt främmande kvinna såg det. Som var jätte vacker, hade ett barn på 2 år kanske, snaggat hår, gourges!! Det gjorde mycket av min dag, just hennes kommentar. Men 7 av tio, antingen ler, knackar sin vän på axlen, sticker ner huvudet i vagnen, säger något som ååh så söta, eller bara ett naaauuww från deras munnar. Till en början blir man rörd. Men efter ett tag vill man bara att dem ska låta en vara. Det blir faktiskt lite jobbigt ibland. Det tycker Emil med. Ibland är människor ganska respektlösa & vet inte vart gränsen går. Men men, man borde väl se det posetiva i det hela. Men det tar ju tjugo år extra för att få något gjort, när dem hellre hade stått där & pratat med en för att deras systers föredettas mormors farmor fick tvillingar... Men, jag bara ler =)

Min bränna börjar lägga sig, & inte svida mera. Dock är min allergi & mina leder förfärliga. Utredning den sjunde.. Långt kvar!!!!!!

Åkte hem till barnens mormor & morfar. Där var Kicka, Julle-bullan & Matte.. Den korta stunden & jag blev så trött på alla sura miner. Åh, JAG SAKNAR THERESÉ!!!!
Iallafall. Vi umgicks, beställde pizza, drack kaffe sen åkte vi hem. Så nu väl hemma sitter jag här & skriver. Nu ska jag joina min man som sitter i soffan & segar. Tror han vill mysa lite.


Huuugs!



SOMMAR

Så himla härligt det är med fint väder, solsken & värme! All kärlek till solen idag!

En liten bild på mig & Sixten, medans Albin låg & sov.

Nu ska jag ut i trädgården igen, kanske olja om trädgårdsmöblerna!?

Kram på er!


Mamma är osminkad & aldeless nyvaken!
Men jag är så fin såå (:

Midsommar helg

Jag har varit med om roligare & trevligare midsommar aftons. Aldeless för mycket liv, ståhej, skrik & sprit. Jag blev ganska förbannad för jag anser att det ska vara någon måtta på det. Då det har blivit några stora missöden förr.. Jag blev väldigt besviken & ledsen. Kanske att han inte var "så" waisted, men han betedde sig dock som om han var det. Jag blev inte glad & känner mig fortfarande illa till mods efter detta..

Theresé & Daniel kom. Det var nog det allra allra bästa med det hela. Jag har saknat dem jätte mycket. Speciellt Syster!

Jag har jätte ont i mina leder. I alla mina leder! Daniel sa att det kaanske kunde vara östergen brist, nu efter graviditeten & allt. Då skulle man visst få ont i lederna. Men i vilket fall som helst så ska det finnas någon anledning. Jag har så sjuukt jävla ont. Det är verkligen jobbigt !

Har storhandlat kläder till barnen som snart övergår till strl 68. Mest Albin dock..
Barnen växer så det knakar! Hittar sina händer & fötter, skrattar på riktigt, Albin suger på tummen & har hittat några maträtter han absolut inte gillar! Sixten är jätte stabil i ryggen, min lille mask :) Albin är en tjock larv. Sigge vill stå eller sitta, absoluut inte ligga. Albin nöjer sig med det mesta sålänge mys ingår i det hela.

Jag fick reda på en sak om pappa som blev / är en stor shock. Det känns väldigt jobbigt & känner inte att jag kan eller vill prata med någon om det. Jag har inte heller nämt detta till Emil. Jag vill nog inte det. Men jag har tänkt på pappa precis hela dagen. Usch, detta känns jobbigt & inte bra alls. Min älskade pappa <3


Idag var det kalas hos farmor Rut. Trevligt att träffa alla. MEN, för mig var det mest jobbigt. Värsta möget med lederna. Alla leder gör så fruktansvärt ont. Jag pratade inte så mycket. Jag var nära på att gråta prg av smärtan. Det var så hemskt. Här kan jag gå & hänga läpp hur mycket jag vill, ingen som bryr sig. Men när man åker iväg på besök hos någon ska man ju faktiskt vara trevlig, utåt & delaktig i samtal. Detta var något jag sög på idag. Haha! Nej inte så skoj...


Återgå till livet. barnen skriker!

Femte sjukan

Någon som har barn som haft det?

Min systerdotter smittade Albin & Sixten. Dem börjar må bättre nu & febern börjar lägga sig. Flammiga på kinder & kropp, kassa i magen, feber, förkylda & ont i lederna. Stackars monster <3

Idag har jag haft att göra. Emil har jobbat på huset med Filip. Emil tycker inte att han behöver hjälpa till då, när han "jobbar". Han kom inte in en enda gång när dem skulle ha mat. Visst kommer jag vara ensam med barnen när han är iväg & jobbar när han inte ska vara pappa ledig längre. Men nu är det så att om han är hemma kan han banne mig komma in åtmindstånde när dem ska ha mat! känner mig så besviken. Nu när han har sagt, lovat att han ska hjälpa till mer. Då han blivit ganska lat med det.

Igår var det kalas för Elsa. Kassa apparaten gick hem, knappar & så som verkade dö skoj!

Imorgon ska jag hem till mamma. jippiiie! Saknar mamma, pappa & Ludde, jag saknar dem jätte mycket!
Jag ska hjälpa mamma med att hitta glasögon, sen ska jag handla till barnen.

Dom har blivit så himla stora! Min knubbisar :) skrattar & snackar så hiiimla mycke :)

Peace

3 månader

Jo, mina stora fina underverk är idag 3 månader gamla. Mina små monster är dessutom sjuka på sin 3 månaders dag. Feber & ganska så förkylda, det kanske är femtesjukan. Just nu sover dom jätte gott, men annars har dem varit väldigt gnälliga. Det märks så tydligt att dom inte mår bra. Men med hjälp av alvedonen så kan dem sova iallafall dessutom så går ju febern ner. Stackars små!

Nu har mitt virrvarr börjat. igår var det bulgur, kidneybönor & mossarella till middag för min del. Emil gjorde vid en hel bricka med jordgubbar & vattenmelon, vilket jag äälskar. Men jag mådde så pass dåligt att jag inte kunde äta det. Jag var så missnöjd med mig själv.

Idag känns det lite bättre. Men jag är fast besluten med att gå ner i vikt. Jag har redan motstått väldigt mycket. Jag som älskar socker, smör, choklad osv.

Idag har vi varit & handlat lite. Köpte lite grönsaker så jag kunde göra lite barnmat.

Det blev :

  • Sötpotatis - palsternacka
  • Sötpotatis - broccoli
  • Sötpotatis - broccoli - palsernacka
  • Morot - palsernacka
  • Morot - sötpotatis
  • Avocado


Får hoppas att dem kommer gilla det, Det lukar iallfall lite godare än barnmaten på burk.

Just nu börjar Emil med maten. Undrar vad han ska äta. Jag ska iallafall äta Bulgur, keso, bönor & lite kyckling. Det blir nog en lagom middag. Dessutom tycker jag det är gott. Så jag tror på goda resultat. Men Emil gillar inte Bulgur alls, så han kommer käka något annat.  Så jag ska gå ut & göra min Bulgur nu.

Nu var där någon som tappade nappisen, jo lille Albin. Äh, han somnade igen.
Inatt fick dem sova i vår säng, stackarna vill vara nära precis hela tiden.

Ikväll ska vi mysa framför Tv´n med vattenmelon, jordgubbar & hyrfilm. Emil skulle till affären & hyra nån film.

Nej nu ska jag hjälpa puppe!


Hopplös livlös

Skulle hitta lite kläder på Entré i Malmö idag. Bla en finare badräkt, eller linne med trosor. Jag hittade vääärldens finaste, massor, i rätt storlek!! När jag väl skulle prova så insåg jag snabbt att det var för litet, allt va för litet! Inga större storlekar. Min gnista jag en gång hade, hade då, den försvann så jävla fort. Jag trodde inte, aldrig att jag skulle känna mig tjock igen. Inte efter alla mina år med svåra ätstörningar. Efter det ville jag bara hem. Jag började först gråta väl inne i bilen. Jag kännde mig så, så missnöjd, ledsen & helt förstörd. Jävla helvete! Jag har inget hopp inom mig själv, hur kunde det försvinna så fort!? Jo för att jag har blivit tjock! Fy fan vad jag är missnöjd med mig själv. Såg en massa shorts, bikinis, fina underkläder, kjolar.. Sånt som jag nu har gett upp, för jag känner mig så äcklig när jag tar de på mig, så de bara ryker av igen. Jag skulle ALDRIG få föe mig att sätta på mig ett par korta shorts eller bikini, absolut inte bikini! Just nu har jag inget på min kropp som jag gillar, inget! Titta inte på mig, rör mig inte, prata inte ens med mig!

Nu är det slut med mina dåliga vanor. Inget mer godis, ingen läsk, inte mycket mat, stränga rutiner, träna.. Jag vet att jag kan. Jag vet att jag kan hålla hungern. Jag vet att jag klarar det. Jag ska gå ner minst 8kg, då väger jag 54. Hur ska jag kunna trivas i denna kroppen när jag en gång vägde så sjukt lite!?  Jag drar inga gränser för min viktminskning, alla medel får andvändas, må hända vad som vill. Jag bryr mig inte, såhär tänker jag inte se ut!

Inget får mig att bli glad. Det går inte att täcka kroppen av tatueringar, det får mig inte att bli mera nöjd. Visst är det konstverk på min kropp, men själva målarduken är ett helvete!

Jag har så mycket känslor inom mig. Men va fan ska jag göra? Emil begriper ju inte. Han har inte ens tatt upp att jag grät i bilen, har gråtit många gånger efter det, men de vet nog inte han... Orka bry sig..

Han som tjatade ( förr ), om att jag var så smal, såg så bra ut,- en smal flickvän.
Detta är inte jag!

Fåordig

Nu myser vi framför tv´n. Har just badat med Sixten.. Så nu är vi trötta & nöjda.

Jessica & Julia har varit här idag.. Käkat wook som Emil gjort. Dö gott (:

Har inte så mycket mer att skriva.

Kram

Älsklingar


Trött idag. Har fruktavsvärt ont i ryggen & har inte sovit alls, känns det som iallafall.

Mina barn, mina fina barn. Hur har jag kunnat leva så länge utan er?

Nu kommer lite bilder =)

Visst är dem så fina :)

nej.. de blev lite klydd, bilderna vill inte in!....

nu såååå!:D


Jag & Sigge, liten bit av Emil med (:



Albin får lite gröt, första gången i barnstolen.




Sixten ligger & tittar lite, goding =)





Hahaha Sixten tycker jag är lite knäpp som springer runt & fotar!
(första gången i barnstolen).



Albin. Godingen skrattar & snackar lite med sin mamma.


Det var alla bilder jag tänkte lägga upp för denna gången.



Åh mina fina barn. Det är som alla andra sa, att den kärlek man har för sina barn, den övervinner allt, verkligen allt!
Jag & Emil har kommit på rätt räls igen. Allt går jätte bra. Jag tappade bort  mig själv i all stress, även honom. Vi kom ifrån varandra. Det har varit en jobbig period. Men nu .. Nu är allt bra. Allt är perfekt.  Vi myser, vi älskar varandra så starkt, vårat band är så starkt. Vår relation är underbar. Detta är min roll & den är perfekt för mig. Jag har funnit min plats i livet. Att göra livet glatt för mina barn & min älskade sambo. Att leva livet fullt ut varje dag.

Storstädning!

Tvättar städar & rensar garderober.. En massa därtill måste jag tillägga.

Nu ligger barnen & sover gott.

Igår var vi hos doktorn med Sixten då hans undre tungband var väldigt litet. Men dom klippte inte det för de var så tunnt så de skulle nog töja sig själv, ska dit när han är runt ett år.  Jag tyckte att dem lika bra kunde göra det, för jag vet hur mycket det påverkar deras tal. Men vi får se, hoppas han har rätt.

Helgen spenderades hos min mamma & pappa. Jag åkte dit på fredagen & sov där med barnen. Emil kom på lördagen. Bror med fam, syster med fam, moster med fam .. Lagom trevligt. För mycket alo på kvällen. alo = skånska för högljutt.

Nu gör babe käk & nu har sex & the city börjat, så nu måste ja ruuusa!

Jag har fått ett halsband av puppe, rosa knogjärn! <3<3<3<33

Vad ska man ha för rubrik!?

Just nu är jag svinmätt. Ni har missat mycket må ni tro. De va så längesen jag skrev! De har varit morsdag, har dock inte fått min present ännu, ska få den ikväll, den hade blivit försenad med posten, så puppe ska snart hämta den. Har inte den blekaste aning om va det kan vara för något. Kanske ett knuckles (knogjärn) som han vet jag vill ha. Vi får se.

Barnen mår fin fint. Dem har börjat få mat vid nästan vart enda mål. Dem äälskar det. Idag gjode jag lite potatis/morot´s pur´e själv till dem. Till det så fick dem lite blåbärs puré. Nam nam tyckte dem iallafall.

Idag så har vi varit ute i trädgården medans vi kunnat.. Regnet kom så himla olägligt.

Igår var vi på Ikea, jag mormor(min mamma), puppe, Sigge, Albin, Jessica & Julle-bullan. Vi handlade lampor till några fönster, de va ganska löjligt vilken stor förändring de blev, de blev super bra! Jag visade Emil soffan ( en skinnsoffa med scheslong, svart). Seger igen, han gillade den. Den var lite dyr, nästan 15 tusen + en "fotpall" som blev en förlägning av scheslongen. Den måste man ha, den gör hela soffan på något sätt. Den kosta nog 2500 tror jag. Men vi ska försöka spara, lite svårt när man måste tänka på vart enda köp man gör. Vi köpte barnmatstolar till barnen, med bricka framför. bra tips, då man slipper slitningar på matbordet! De blev en byrå, två lyktor & ett badrumsskåp med. Lite därtill..

Efter det så åkte vi hem till Smyge, mormor hängde på. Lite efter det som kom svärmor & Emils kusin Andrea. Vi drack lite kaffe & tjitttjattade lite. De va trevligt. Första gången jag träffade henne, jätte trevlig & lätt att prata med.

Kom & tänka på en sak..

Vad är det för sorts personer som läser här, några regulars?
Identify yourselfs


RSS 2.0