Hemma bäst

Sitter just nu & busar med Albin som sitter i sin baby-sitter på golvet nedanför mig. Han skrattar & snackar så himla mycke! Nu vänder sig barnen helt från liggande till mage, om jag glömt nämna det. Albin försöker ivrigt ta sig fram med att sparka & dra i filten han ligger på.

Idag var det kalas för Kicka & julle-bullan. Så många barn där var. Minstingen va 3 veckor gamla Alba, jävligt coolt namn måste ja säga. Hon var så himla liten!

Det var trevligt. Men det var ganska trevligt att komma med oxå. Ganska skönt att få sova i sin egen säng inatt efter vistelsen hos mina parents. Varit på marknaden.. Köpte varsen volbeat tröja till mig & Emil. Han blev glad (: Men jag får aaaaldrig någon present. Jag ger honom massor, jämnfört med honom. Men jag älskar honom ändån (:


Nu till kvällen väntas ett skönt bubbelbad med tända ljus, vällning & jamas till barnen i soffan & sedan i säng med dem, sen väntas mys & massa pussar med pappsen.

Imorgon träffar vi svärmor som kanske skulle köra med Emil & hämta bilen.
Men först ska jag till vårdcentralen.. Åh - palla!
Meen det måste ja... Så de ska ja inte klaga om.


Jag är vili!

Another Day Another Way

Igår var jag i stan. Började med att jag gick in till Björn & snackade lite med honom. Fick en tid den 8.de, vilket går jätte bra för min del ! Han hade förändrat sin look totalt. Vilken syud muffin han hade blivit då (: Märkte på honom att han var så stolt så stolt. Men de skulle han verkligen vara.

Gick sen till tandl, dom fixade det dem skulle.

Sen gick jag till gina & alla andra ställen av vad lilla valen har att erbjuda..

Kom hem med smycken från JC & en sjal, rosa med tattoo motiv.

När jag kom hem var klockan mycke, över 6. Emil hade maten nästan klar. Grillad kycklingfilé & potatis klyftor. Kyckligen blev så got damn god!


Nu har jag väl inte så mycket mer att tala om.. Förutom att jag & Emil hörde något jävligt märkligt här igår. Som en flicka som sjöng, lekte eller skratta.. Kan inte förklara hur rädd jag håller på att bli för detta huset !

Men, jag har ju inte fort illa.. Så de e väl bra!

Ska göra vid mig nu. Sen ska jag till m & p. Vi ska till palmfestivalen som det så fint heter. Tillsammans med Thereseé & julle-bullan.

Söndag - kalas för julle-bullan, hon ska få en spark cykel av oss. Hoppas hon blir glad (:

Peace

fullt upp o sega är vi !

Volbeat - guitar gangstars and cadillac blood,  i mina speakers..

Barnen fick igår vars en säng från ikea. Så inatt sov dom i sitt aldeless egna rum. Vi kan inte ha två sängar i vårt sovrum. Så nu blev våra gossar plötsligt väldigt stora! Allt har gått jätte bra. Dock mår inte barnen bra alls. Sixten vägrade äta välling igår + att han skulle ha fått i sig ett mål till.. Men han sov igen allt. Han var aldeless slut. Han hade feber efter vacc. Han är ju dessutom förkyld. Stackars killar alltså. Albin mår ju inte heller bra. Han andas genom munnen stackarn!

Inatt skulle Emil hämta upp Daniel & Theresé från svågertorp. Han åkte vid 2-3 tiden inatt/morse. Jag hade precis hämta in Albin i vårt sovrum för han var jätte ledsen. Emil körde & kvar var vi.. Rätt som det var började datorn låta här nere. Som när man sätter på den. "välkomstljudet".. Jävlar alltså, jag blev aldeless stel i kroppen. Vågade knappt andas. Det finns ingen som helst anledning till att den skulle låta. Ingen var ju hemma. Bara vi på övanvåningen.. Shit, här är väl ingen här inne !? Bubba började fnysa där nere när datorn lät. Jag började lyssna efter ljud. Jag ringde Emil & var livrädd. Han sa att om där hade varit någon så hade Bubba skällt ut dem. Så sa jag att han började fnysa.. Åh, jag ville bara att han skulle komma hem. I vilket fall som helst så kunde inte Emil göra något. Jag visste åtmindstånde att de inte var en levande person här nere. Jag vet att de var ett spöke! Nu må ni tro att jag är helt vrickad. Men säg vad ni vill. Det är inte mer vrickat än att tro på gud iallafall.. Anyway .. Det knakade i trappan & sedan i golvet på övanvåningen... Normalt sätt knakar ett gammalt hus. Som om det har ett eget liv. Detta var dock något annat..


Idag fick jag 3 paket. 2 med foto förstoringar med svart vita foto. & sen fick ja ett psket från barbarella, med rätt linne denna gången. Har fått in mina 16 blackline tunnlar (: tror jag stannar här (: Det blir förstort på mig med 18 tror jag. Men man vet då aldrig med mig. Nu väntar jag bara på min rosa/lila labret. Får hoppas den passar, för ja e så osäker på måtten!

Nu har Emil & Bubba precis handlat frukost. Ska sen ta bussen in till stan & fixa hos tandl, för en graj har gått sönder i tandställningen. Sen ska ja kolla hur mycke min frisyr + färgning kan kosta & när dem har tid till mig.  Har en bokad tid. Men den siste nästa månad. Så tålig e jag inte !!!

Nej nu ska vi äta frulle!


A man comes around

Igår var vi hos mina föräldrar. Mamma berättade att hon hade blivit inbjuden till en liten sammankomst, där själva guppen, en & en fick prata med ett medium. Mamma sa att några blev väldigt berörda, men fick inte säga varför. För det fick man inte. Men hon fick berätta vad som sades till henne. Det  var mammas morfar som kontaktade henne. Han frågade henne varför hon hade så mycket skit i garderoben !?

Saken är den att jag, min syster & min mamma har rensat hela övervåningen på våra gamla leksaker, gamla kläder & en massa annat skräp. Vi fyllde släpen ett par gånger. Det var detta han menade.

Mediet hade berättat så exakta saker så mamma visste inte riktigt var hon skulle bli av.

Jag fick en idé..
Skulle detta kunna vara något för mig, som ett avslut efter Vangelis död? Men hade han kontaktat mig? Hade han velat finnas där för mig? Jag hoppas det & vill inte bli besviken om jag inte får höra något om honom. Dock har jag många på min sida som gått bort. Som jag så gärna hör något om. För jag saknar dom innerligt.

Jag är redan spänd & nervös, bara jag tänker på det. Men detta ska jah iallafall göra. Antingen på en sådan samling som mamma var på, eller ett ensamt möte. Jag tror att jag hellre är på ett ensamt möte. Om ni bara förstod hur mycket jag vill detta. Jag vill kunna få ett avslut på detta. För hela min familjs skull. Jag vill höra något från honom. Som inte bara är i mina drömmar.

Jag saknar honom så himla mycket. Jag saknar hans sätt, som alltid fick mig att skratta. Jag saknar hans stora mjuka omfamningar. Jag saknar hans närhet. Jag saknar tryggheten han skapade åt mig, trots all skit som pågick runt mig. Han skyddade mig. Han skyddade mig från allt ont. Han var en underbar person. Han var underbar emot alla. Jag saknar våra långa telefonsamtal, trots att vi bara bodde en liten bit ifrån varandra. Jag kommer ihåg när jag skulle klippa honom. Vilken tid det tog. Jag var så jävla rädd för att fucka till de. Vi satt nere i källaren. Jag minns det kalla golvet, som var målat grått. Jag minns bastun, som vi skulle basta i, men det ville jag aldrig & lyckades alltid slingra mig ur de. Jag minns hans plats i soffan. & min var i hörnan. Men jag skulle alltid komma & sätta min närmre. Jag minns hans vita mjuka sängöverkast & de vita gardinerna. Jag minns hans bruna ögon. Hans UNDERBARA skratt. Hans goda råd. Hans marlboro. Mina sönderrivna ciggarett paket, som han skulle ha remsorna ifrån. Jag minns plasten han sparade från mina packen. Jag minns hans stach & var han hade de. Jag minns hur han gav mig komplimanger. Hur han kysste mig..

Hur kunde det gå såhär?

På något vis. Vill jag tänka att om detta inte hade hänt. Kanske jag aldrig hade träffat Emil & kanske aldrig fått Albin & Sixten. Jag är i en stabil plats i livet, jag ränner inte runt längre. Jag ser min framtid. Jag ser en ljus framtid..

Men jag vill ha honom här. Nära. Vid liv. Jag saknar honom.

Du gavs mycket, men alltid gav du mest.

Dance my only one

Alla är sjuka sjuka! Men bestämmde oss ändå för att göra en liten utflykt. Orkar inte med att bara sitta instängda. Vi tog den nya fina bilen (som är Therese´s & Daniel´s) som vi ser efter då dom är utomlands & vår bil är på reperation efter inbrottet i bilen.

Så vi åkte till zoo butiken, som visst hade upphört.. Lite segt..
Sen blev de svågertorp.
Köpte inte något direkt ..


Kom hem, så lagade jag lite middag..

Kollade runt på internet lite.. Efter att igår inte kunnat bestämma mig, vad jag skulle ha för pluggar/tunnlar. Det måste ju bli rätt. Jag vill ha rosa gängade tunnlar. Men det hittar jag inte. har hittat leopard pluggar, som jag ska ha, har dock inte beställt dem.

Efter allt klydd med min labret fick jag i ordning på de. Jag satte in pengar på herr Inges konto & väntar nu på min fina aldeless rosa labret. Så då vill jag ju självklart hitta passande tunnlar. Kommer beställa mer hos honom, för jag måste ju ha mina cheeks. Det är nog fan de ända ja tänker på !

Fick ett tips på en sida. Kollade lite med det fanns inget av mitt tyckte i min storlek, så det fick vara. Men där va ju lite andra saker. Men jag skrev att jag önskade att se lite i storlek 16. Så vi får se om dom kanske kan ordna fram lite till mig.

Igår snokade jag runt i Emils låda, bland hans gamla tunnlar & smycke.. tog hans as fula tunnlar med stjärna på. Fick i en i ena örat, men när ja skulle få i de andra så sprack mitt söta öra. Så nu har jag absolut lagom ont !

Igår kom Filip & hämtade en mobil av Emil. Med sig hade han en dammvippa som jag hade fått från svärmor. Hihi, så himla sött, jag som tänkt så många gånger på det, hon med uppenbarligen (: Anyway, tack :)


Just nu sover Albin på filten på golvet. Sixten ligger i mitt knä, somnar snart hoppas jag. & pappsen spelar playstation.

tack för mig

Sjuk

Nu är det min & barnens tur att få känna på pappsens tuffa förkyldning. Sixten har varit så upprörd idag, igår kväll med. Efter badet.. Men nu så ligger Emil & Sigge där uppe & vilar & Albin ligger här bredvid mig i soffan & sover.

Jag är sjuukt förkyld & har så ont i halsen. Jag har abstinens efter kaffe, men bara te går att dricka. Får inte dricka kaffe.
Padan kom & hälsade på. Stannade, snackade skit, käkade upp alla bullar & stack.. Neej det var trevligt (:

Jag har beställt en rosa, jätte fin labret, MEN - Han säger att han inte fått in pengar på kontot, så jag får ingen, så han tycker jag ska göra om det igen. Åh såklart skulle de skita sig!

Har tittat lite på barbarella efter tunnlar & pluggar. En del är as dyrt sen vissa mer i bra prisklass. Försöker hitta lite mer sidor. Men hittar mest skit.




Gäsp!

Jag har så ont, så jävla ont. Min magkatarr äe helt sjuk! Igår var det dock värre, efter varje "anfall", med knivhuss i magen så blev jag så trött så jag somnade, vaknade när det var dags för nästa. Jag sov sen hela kvällen. Kunde inte äta, fick i mig en skorpa. Men kunde äta lite kokt kyckling & ris typ, innan vi gick & lade oss. Inget stekt, ingen krydda, inget KAFFE, ingen laktris, ingen coca, inget choklad, ingen mjölk. .. Listan går on & on.

Puppe mår inte heller helt super. Han är jätte förkyld & givetvis har han lyckats med att smitta mig.

Idag blir mamma opererad i handen, andra handen. Karpal tunnel..

Jag blir det inom 3 månader trodde läkaren. Dock lite annorlunda operation..

Snart ska det inhandlas två spjälsängar & badrasser till barnen. Dom sover just nu tillsammans i en större spjälsäng, men dom slåss lite mycket så dem ska få vars en & sova på sitt eget rum. Vi får inte plats på annat vis.

Sool !

Idag har det varit så himla fint väder. Jag, Emil & Bubba på filten, & barnen i sin vagn under vårt nya parasoll. vi somnade allihop, jag somnade dock i solen. Men jag klarade mig bra. Steg upp & tog ett dopp i poolen. Sen gick jag in & fixade med barnens rum. Fick upp bordet(från barnens farmor & farfar i namnpresent). Ställde iordning alla leksaker som dom fått & fixade med deras kläder, lade undan det som nu är för smått. Dom har blivit så himla stora! Deras leende glädjer mig mer än något annat.

Imorse fick jag ringa tandl, för fjädrarna i tandställningen skavde, rättaresagt hade grott in i min kind. Så hon tog ut den, så nu måste jag andvända gummiband. Åh vad jag vill ha detta gjort! Men nu, ett steg i taget, så ska detta läka.
I eftermiddags så hade jag telefon tid med läkaren som ska operera min/mina handleder. Hon verkar vara så bra, intresserad av sitt arbete & gör sitt yttersta för att hitta vad som är fel. Hon tyckte det var konstigt att jag hade ont i fler leder. Jag har ju blivit testad för reumatism, men det var negativt. Men denna kära läkaren ville göra andra prover på mig & sedan undersöka mig. Men jag ska först bli opererad, inom 3 månader förhoppningsvis. Hon skulle be "dem" ta tag i detta & skynda på. Tack för att det finns människor som fortf tycker om sina jobb, & jobbar för sina pasienter.

Tack för mig.

Utsliten

Jag är fortfarande trött efter namngivinigskalaset. Det blev en riktigt hit! Jag ska lägga upp bilder. Vill säga tack till alla som hjälpt till så mycket & för alla dessa fina presenter! jag har nog aldrig sett så mycket presenter!!!! Allt blev faktiskt jätte bra!

Läste just i ellamarie´s blogg. Hon har nyfödda tvillingar & är 16, eller ska bli 16.  Hon & hennes pojkvän verkar klara det galant. & Grattis till deras barn, Flickan Adele & pojken Joel. En underbar tid väntar er! Denna tjejen verkar vara oerhört stark, mogen & målmedveten på något sätt. Är glad att allt går så bra. jag vet hur tufft det kan vara.


Idag har vi varit hos m & p. Fick i min en liten potatis & en skiva kassler. Min matlust har försvunnit.. har svårt att få i mig mat. Men jag får i mig iallafall. Men vågen märker av det. Men det är väl bara posetivt. Jag är trött, så himla trött, rent ut sagt utmattad. Jag får ingen "fri tid", för jag ger Emil den. Så att han får komma iväg, så han får vila, så han får ha roligt, så att han kan få koppla av. Jag glömmer mig själv för honom. Jag hänger i en skör tråd & jag behvöer att Emil avlastar mig lite. Men det kommer bara mer & mer som han ska göra, mer & mer planer & roliga avent...    Jag då ?  , är jag då en dålig mamma om jag inte orkar stå i allt själv, precis hela tiden? Är jag en dålig mamma för att jag tycker det är jobbigt att åka iväg, för då sitter jag med ett barn, den/ dem vi besöker med ett barn, & Emil gör annat. Han är alltid fri. Sen när vi kommer hem är jag slut. Men på natten sover han, & hör inte barnen. jag går upp 15 gånger & ger napp & allt som behvös, medans jag måste väcka honom för att han ska komma upp. Men till sist gör jag det själv, för hans skull, för att han ska få sova. Varje morgon efter & jag yttrar mig, så får jag nästan en utskällning om att han var uppe & jag låg ju & sov. Må se ut så, när jag är så slut. Mina ögon går igen, men öronen hör allt. Nästa morgon är han på andra spår & jag står ensam med barnen. Eller ja inte hela dagen, men han hittar saker att göra, då jag får sitta & vänta & be om att få gå på toaletten. Det gör mig ledsen. För han vet att jag känner mig som en dålig mamma, när jag inte klarar ALLT själv. Att jag måste be honom se till barnen så att jag kan bara gå på dass i 2 sek. Jag hinner inte äta, jag hinner inte hälla upp kaffe i en mugg & bre en macka. Jag hinner inte duscha. Jag hinner inte städa. Jag hinner inte vila. Jag hinner inte gråta. Det är det ända som hindrar mig från att gråta.

Jag hinner inte, det finns inte tid för att gråta!

Han vet att jag mår dåligt. Om jag tar barnen själv, typ hela dagarna. Kan han då inte, för min skull ta dem lite mer på natten. Inte själv, det kräver jag inte, men bara lite mer. Bara så jag kan få sova en liten stund. Tänk om han hade sagt, åk & klipp dig & färga ditt hår som du så gärna vill, så fixar jag lite här hemma. Men nej, vad snackar jag om !?


RSS 2.0