Audioslave - What you are

Nu sitter man här igen..

Känner mig ganska bra efter gastroskopin igår. Har dock lite ont i halsen fortf..
Vi har hållt igång här hemma idag. Vaknade & gjorde iordning barnen, men dom blev trötta efter frukosten & fick sova runt 1 timme. Sen fick dem overallerna på sig & vi började fixa i trädgården. Efter en liten stund sa jag att ja ville fixa barnens rum, så om Emil kunde ta barnen lite. Visst.. Men när jag tog av mig jackan sa Emil; jag ska nog hämta lövsugen hos mossan & fassan. Jaja, visst gör du de? Då kan du kanske ta in barnen då, så jag får ha dem där uppe medans jag ändar om? Jo.. Så jag fixade barnens rum. Det blev jätte fint! Men jag blev inte färdig.. Det blev dags för luch till barnen. Så jag gjorde iordning lite mackisar som jag kokade & stekte tillsammans med ägg, när dem var klara, lite ost & kalkonkött. Detta blev väärldens hit. Det smakade inte illa.. Efter mer än en timme  kom Emil tillbaka, precis lagom så han kunde hjälpa till & ge barnen mat.

Har löjligt ont i nacken & i huvudet som både jag & Emil har haft i.. Jag vet inte hur länge. Jag tror det beror på våra värdelösa kuddar. Vi hade bra kuddar, men jag var visst allergisk mot gåsdun. Så vi bytade ut dem med billiga Ikea kuddar, många dessutom. Men dom var inte bra så himla länge. Så vi får väl köpa nån ny kudde snart. Får väl prioritera sig själv för man får ingen ordentlig sömn.

Har suttit & tänkt på V idag. Saknar honom, precis som alltid.
Har tänkt på mina drömmar. Betyder dom något?

Det känns som om jag saknar Emil, fastän jag har honom hos mig hela tiden ipricip..

Innan idag ringde min mamma & sa att m & p hade biobiljetter till mig & Emil. ..Jaha? Ja, så när dom är lediga båda två så ska dom komma hit & passa barnen, så kan vi gå ut & äta, eller göra vad fan vi ville, för dom skulle ta barnen. Vi har inte hittat på något ensamma en enda gång. Inte på detta viset iallafall. Vi har pratat om det. Men det har stannat av där.

Jag tyckte det var jätte roligt & ser fram emot det. Nu ska dem bara bli lediga på samma dag.. =P


Var ju i stan häromdagen. Köpte ett par byxor till mig, glansiga svarta stuprör. As bra så drar dem inte till sig hundhår & skit. Sen köpte jag 2 bruna bodys till gossarna som ska matcha deras hängslebyxor. Hade ingen med brunt i ens. Men det blev bra. Tror det va ekologiska kläder. ja, varför inte. Bidrar till en bättre miljö, bra Ella!


Imorgon skulle vi till Patrik & Michaela i höllviken. Ett par till skulle med komma, Emils gamla kompis som har en gosse. Vi skulle äta gott & ha trevligt. Vilket jag är säker på att vi kommer ha. Det känns bra att komma ut. Sen när man kommer hem så drar man "nytta" av varnadra på ett helt annat sätt, än när man bara suttit hemma hela dagen. Så ett tillfälle för att klä upp sig lite tackar man inte nej till (:

Rock is love people!

Nu ska jag lyssna lite på musik.

Aldeless matt i kammen

Alarmklockan ringde tidigt imorse. Innan barnen hade vaknat på morgonkvisten. Dock vaknade jag inatt av att Emil kom med Sixten i famnen inatt & lade han hos oss. Det var ganska mysigt. Albin sov jätte gott i sin egen säng.

Vi kom upp ur sängen & gjorde oss iordning. Jag var så hungrig men fick ju inte lov att äta något.. Var först in till gastroskopin. Denna gången var det stor skillnad med den första gången jag gjorde det. Trost lugnandet jag fick, precis som förra gången så var allting klart. Jag kommer ihåg precis ALLT. Jag var helt vaken, även efteråt. Men det gick på 5 minuter.. Så jag överlevde. Tyvärr visade sig inget onormalt direkt. Kan ha varit gammalt som vid detta laget redan har läkt. Men doktorn tog biopsi i magen & kör tester för gluten allergi & lite därtill.. För det är inte normalt att ha såhär ont.. Smärta är ingen sjukdom, det är en symtom, vi ska bara hitta orsaken.

Nu är jag aldeless groggig. Börjar bli bättre nu frammåt kvällen.. Men jag har inte mått så bra. Svärmor kom på en kopp kaffe & en hade bullar & en hjälpande hand med sig.

Igår hade jag & Emil det jätte mysigt & skoj. Jag bjöd till min gosa sida, så gott som jag bara kunde, det gjorde han med. Vi nästan hoppade i soffan, kittlade varandra, petade, tjimmade & tjoade, peta varandra i näsan, gjorde roliga röster & bara as garvade !!!

Mitt i allt tjohej så stannade vi upp. Tänk om någon hade sett oss nu. Tvillingföräldrar, jovisst. Sen fortsatte vi att as flabba. Haha, vi hade underbart roligt.


Nu har Emil just gjort en himla omelett. En avanserad en minsann!

Imorgon ska jag skicka iväg 2 paket från mina tradera auktioner & ett paket väntar jag på pengar till. Ganska roligt & givade att kläderna kommer till pass. Snart lägger jag ut de större paketen!

Kram på er
Peace

Lång lång dag

 

Denna dagen är såå lååång! Mörkret kom innan klockan var 5. Innan idag var vi på öron/näsa/hals. Dem tittade på Sixtens tungband igen. Mycket riktigt så skulle det klippas men han är för stor för att få lokalbedövning, han rör sig förmycket & ibland behövs ett stygn. Då kan han ju inte röra på sig. Men han var för liten för att dem ville söva honom i Trelleborg. Så vi får en remiss inom 3 månader till Malmö. Så Sixten blir sövd & får sitt tungband klippt! Det ska bli så skönt att få det gjort! Så hans tal inte kommer bli underutvecklat (den första tiden). Dem ville ju egentligen vänta med att klippa den tills han var 1år.. Nej nej tyckte vi..

Albins tand nummer 2 är på väg upp nu. Inom två dagar har den nog spruckit upp. Dessutom till vår stora förvåning har Albin sagt hej. Ehhmm.. va!? Är han inte liite för liten? Han har verkligen sagt hej två gånger.. Jisses!

Här kommer en bild på min systerson Elias. Han har dock vuxit en del sen fotot togs (:



Rock is love

Peace


I denna del, är jag ändå bara piss i misissippi

Det är ingen lätt eller rolig situation vi har hamnat i.

Vad ska jag göra? Det enda jag kan, är att ha väldigt stora öron & fortsätta ge överösande varma omfamningar, någon puss på kinden eller en smekning över ryggen.

Vad ska jag kunna göra. Vad kan jag säga, prata, utan att det ska låta i hans öron, att det är hans fel.
När man har så mycket tacksamhet i kroppen, men känner att man inte kan säga något på grund av det.
Det känns otroligt orättvist & känner mig som ett litet barn som står & stampar i golvet. & detta är bara jag då!



Kalas för Magnus idag. Grattis, Grattis! Barnen har blivit så stora! Hade trevligt idag!
Passar Ludde nu (: Bubba är dock cp jobbig & gnäller & juckar hela tiden!

Nu ska vi äta lite. Vi är hungriga.

Sen är det little miss sunshine på TV!


Är tacksam om ingen kommenterar detta inlägget.

LET´S DO IT ALL AGIN

Sitter i världens tankar men har på något vis fastnat..

Har gjort större klädpaket nu istället. Har dock två annonser som blivit budade på. Men en del där som det förmodligen inte lär komma några bid iheller. Jag har gjort två olika klädpaket. Det första är i storlek 50, 50/56 & ett set i 62. Den andra annonsen är storlek 62, 62/68 & 68 i något enstaka. I båda paketen finns allt man behöver.

Imorgon är det ullared som väntar. Den som inte varit där kan ju tro att där bara finns skit. Ah man får väl se vad man lägger i vagnen.. Iallafall så är det julklappsinköp som kommer göras. Sparar ofantligt mycket pengar. Dessutom är det dö skoj att gå där. Barnkläder till barnen är så sjukt billigt.. en fin tröja för runt 20-lappen, det tackar vi inte nej till! (:

Upp tidigt imorgon.. Åhh jisses. Jag har inte sovit ordentligt på jag vet inte hur många nätter.. Detta är dock inte barnens fel..

Har börjat läsa lite mer igen. Nu läser jag gömda. Som är en fantastisk bok. Innehållet är kanske inte vad man kan kalla fantastiskt då den innehåller mycket misshandel.. Både fysik & psykisk. Men den är bra. Den är en sann bok. Fast för lite sen så gick dom ut i nyheterna att det fanns falska uppgifter.. Men men, vafan.. Det är bara en bok. En bra bok dessutom.. Så jag bara läser, får lite hjärtklappning & hoppas på att jag kommer somna sen. Boken får mig inte mer sömning. Men ljudet av Emils snarkningar & tunga andningar får väl en lite söming.

Carsten har blivit pappa till en fin liten flicka som heter Saga. En liten rocker tjej.
Grattis till er allesammans
Lyckoönskningar från oss allihopa!


Mörker

En halvmörk morgon.. Men ganska mysig ändå. Vad är bättre än hösten av alla årstider !? Allt förändras, löver skiftar i färger, luften känns klar & kall att inandas. Det till & med luktar kall luft.

Just nu ligger kidzen uppe i sina sängar & tar en liten lur.

Albin har fått sin första biss! Han är minsann en stor & fin gosse nu. Sixtens väntar vi på (:
Båda kan sitta jätte bra. Visst trillar dem omkull imellanåt. Men det hör ju till.

Igår var vi hos barnens farmor & farfar. (inte barnens svärföräldrar), som jag råkat skriva i förra inlägget sa Emil.. Joel & Karin var där (Emils bror & hans sambo). Karin är gravid i vecka 20. Dom vet inte vad det är för kön på bebisen. Karin var aldeless, jaa, vad ska man säga.. Hon verkade trivas & är nog ett erfterlängtat barn. Hón var så frammåt. Roligt att prata med henne. Kanske har man inte haft så mycket gemensamt innan, men nu hade man ju tonvis med saker att prata om. Emils farmor var med där. Emils lillebror Filip & såklart Kent & Christin. Vi åt god mat. Pratade lite osv. Trevligt var de (:


I förrgår så var Patrik & Michaela här. M hade bakat en kaka, just för att jag äälskar det. Men där var hallon i. Hallon är något av det värsta jag vet.. Men jag hade min cheescake kvar i frysen, med blåbär. Så jag blev inte mindre lycklig för det. Vi kollade på en film, Max Payne.. Var väl okej.. Sen blev vi alla snor trötta, dem åkte hem & vi gick & la oss.


Har lagt ut lite kläder på tradera.. Har fått 1 bud, av nästan 10 annonser. Men där finns ju tusentals annonser så.. Får väl göra större klädpaket. Verkar som om man tjänar lite mer på det. Lust att kolla in så heter jag mommysmonster där med. Jag har myyycket mer kläder att lägga ut. Men för att hålla lite ordning på det hela så tar jag lite åt gången. Några önskemål så säg till, har det mesta! Mycket är knappt andvänt.



Ha det bra allesammans!

Tjaao

Dags för lite Lunch.. Lägga barnen & göra vid oss. Sen bär det av till barnens svärmor & svärfar.

Nu hinner jag dock inte skriva med.

Peace

Stress!

Shitt! Jag har blivit av med min mobil.

alltså allt har varit så jävla stirr & stress så ni anar inte.
¨
Pappa har fyllt 60
Borttappad mobil
Spänningar
Sura & griniga barn
Komma på rätt köl
Barnen är nu 7 månader
Bytat bank
sälja på tradera
sortera kläder
operera mig den 3.e november
gastroskopi
ev klippa Sixtens tungband
CP_STÖRD tradera säljare som tycker att jag ska betala 145kr i frakt för en fucking badstol, när jag har budat på en likadan med 74kr i frakt.  SÄÄÄÄR!

& nu är det dags för julklappar med!

Jag har fått världens finaste halsband från svärmor som hon gjort själv i silver. Ett namnhalsband, barnens namn i två berlocker. Berlocker säger man va?

Tack det är så himla fint!

Caroline har fått en liten gosse & vi säger grattis till deras lilla pyre!
Så som jag känner dem så heter den lilla familjen Caroline, hjärtat & pyret. (: ( så som hon oftast skriver i bloggen) (:

Grattis till er kille Caroline & Johan!




Njuter av varandra

Efter en massa stök, efter det att barnen kommit i ridden så fick vi en skön stund för oss själva. Lite tända ljus, något glas gott vin, chips & dippa med hyrfilm. Vi hade det jätte mysigt, bara jag & Emil.

"Att vi sitter här & myser en fredagskväll, med tända ljus, vin & film. När barnen ligger där uppe & sover, det är ganska sjukt egentligen."

Det tycker faktiskt jag med. Att vi har barn & att vi dessutom satt där & mös som bara den! Vi hade det mysigt varje sekund & njöt av stunden tillsammans. Det behövde vi båda två.





Just nu väntar vi på att middagen ska bli klar så vi kan äta lite.. Försöker hålla barnen vakna till iallafall halv 8 om det går. Skulle gärna varit halv 9. Så dem kan få välling & jamas, ner i ridden till att sova. Det är ganska häftigt hur mycket barnen växer till egna små individer, mer & mer för varje dag. Ännu häftigare är det att man bara älskar dem mer & mer för varje dag.


Snart mat, sen blir det nog lite mer kvälls mys igen.

Rock is love

Come to the darkside, we have cookies

Jag är jätte seg idag! Huvudet dunkar & Emil är nog mer tjurig än vad barnen är. Idag är allt mitt fel, allt jag säger är fel & vad jag än gör - så är det FEL!

Har ingen aning om vad det är frågan om.. Är jag snäll tillbaka, så blir det fel. Är jag tjurig tillbaka, så blir det fel. Så inget jag gör duger. Han är helt otrolig idag. Så sjukt jävla tjurig & mun huggs hela tiden. Vad jag än gör så blir det inte bättre. Jag måste ju ha gjort något kan man tycka.. Men det har jag inte !? Var kom detta ifrån? Han är ju mer vilse än vad jag är.

Han tyckte att barnen inte skulle sova mer. Så visst tänkte jag.. Ta upp dem då, om du tycker att dem är klar vakna.. ( han lär ju märka att dem måste sova). Så han tog upp dem & Sixten började stortjuta när dem satt i soffan. Han hade båda barnen i famnen, så jag sträckte mig för att ta Sixten. Men icke, jag fick absoluut inte göra det. Precis som om jag skulle röva bort honom. Så jag fick inte ha någon, utan han skulle sitta där i soffan med båda barnen, medans jag satt framför datorn.. Nu har barnen tjutit & skrikit & gråtit.. Vill han hellre ha det så? Svälj stoltheten, barn gråter, men sitt inte där med båda två & jag står utan & måste lyssna på deras gråtande. Det är inte okej! Är detta just bara för att han ska ha rätt, eller bara för att han är en man !?


Kan inte direkt minns vad jag nu skulle skriva om, för jag är så lagom irriterad.

En graj var att nån studio ringde mig om fotografering & sminkning gratis.. Alltså en fotosession. Som kära Sandra tyckte att jag skulle göra. Hon har då gjort det själv & fick sen "anmäla" några vänner som hon ville skulle få göra detta gratis. Som annars kostar typ 900kr. Så varför inte tänkte jag.. Så snällt av henne. & det är typ tredje gången dem ringer mig därifrån. Så jo.. Det ska jag. Men om det blir med vänner eller om det blir jag, Emil & barnen vet jag inte. Vi fick komma 5 stycken. Alla gratis. Bilderna fick vi ju såklart betala för. Så det lär väl bli en liten summa där.. Men med familjen hade väl varit trevligt. Vi allihopa.. I Malmö turning torso.

Tack Sandra (:


Rock is love
¨Peace


Goding!! Albin.

Spinkis. Sixten


RSS 2.0