Picknick kalas

Var i Malmö i slottsparken, tror ja de va. Kalas för Irene & Joel. Härligt var de iallfall.

Barnen har börjat få lite svag saft nu. Har köpt lite pureér till dem med. Lite tidigt. Men en liiten halv sked & inte varje dag gör dem inget ont. Jag började få mat när jag var tre månader lika så mina syskon. Självklart ska man vara försiktig. Sunda förnuftet behövs så jag behöver inte få en miljon kommentarer om hur man ska & inte ska göra. Man behvöer inte lyssna på alla andra.. Så de så!



Igår var jag, mamma & pappa på Ikea. Köpte blommor, krukor, mattor till barnens rum, såsbringare & lite annat smått & gott. Jag fick så sjukt mycket för pengarna!

Efter de så körde dem mig till studion. När Björn väl började & fixade vid pipillerna på mina svalor så gjorde de så sjukt jäävla ont, men ja sa inget då.. De började blöda jätte mycket, så de hade inte hunnit läka + att det kunde vara väldigt stress relaterat ( sa Björn). Så vi fixade bara vid ögonen & några linjer, sen ville han inte göra mer. Så jag ska ringa honom om några veckor så ska vi köra kvällstid & så sa han att jag skulle "försöka" stressa ner lite. Men det kan inte vara så lätt sa han (:
Vi får se.

Nu ligger kidzen i vagnen precis i ingången/utgången. Emil kör in Filip till stadá & sen hämtar han Bubba & Ikea påsarna.

Imorgon kommer Magnus, Caroline, Felix & Filippa. Får se hur det går, med tanke på att dem är hundrädda. Men Bubba är ju vår hund & bor här han med så de får gå som det går. Han är ju inte liten  så man förstår om han ser lite skräckinjagande ut + att Bubba äälskar att busa & älskar barn.. .

Nej nu ska jag gå ytterligare en runda i trädgården.

Tjöss!

Seger!

Dagen började lika dåligt som gårdagen slutade. Emil & jag var fortfarande arga på varandra. Vi började prata bara lite sådär när Filip va här. Typ ; ska du ha kaffe osv.. Inga komplicerade saker. Men det lättade på stämmingen enormt. Sedan började vi prata om jag skulle starta eget (nagelstudio), sen efter jag är färdig utbildad..

Iallafall så körde Filip hem efter en stund, efter dom hade blivit färdiga.

Jag hade lagt Sigge på en filt på golvet & hade Albin uppe ( eller om de va tvärt om) .. Iallfall så kom Emil in & jag satt & skrattade för dem var så himla glada, vilket gjorde att både jag & Emil log åt barnen. Den glädjen försvann inte när vi började prata & jag sa att dem var så glada för sitt babygym med ljud & blinkande lampor, skrattar & slår för allt i världen. Sen sa jag till Emil bara sådär, kan inte vi prata vi kan inte ha det såhär.. Ja det kan vi sa han..

Jag lättade på mitt hjärta & han erkände att han hade gjort fel & prioriterat fel. Att han hade varit jätte sur, arg & orolig. Detta var ingen dålig ursäkt för Emil var riktigt ledsen. Han var ännu mera ledsen för att han inte hade kommit till mig & pratat om det. Jag sa att jag kände precis som innan. Att han hade gjort fel, även om jag visste anledningen. jag blev lite besviken att han inte hade kommit till mig, jag vill ju stötta honom & jag har försökt att prata om detta, försöka få ur honom vad han känner (angående detta som jag inte tänker nämna). Han har inte velat prata om det, men som jag har försökt. Han är väl medveten om hur han har betett sig. Han är så pass ärlig att han inser att han gjort fel, & att han nästa gång ska komma till mig & prata istället för att bli arg på mig.

Vet man inte hur man ska hantera vissa saker så blir det lätt såhär. Det gjorde mig ledsen & besviken att han inte kom till mig, vi har ju alltid kunnat prata om allt. Men detta är en stor sak & jag förstår mycket väl, att det är ingen lätt match att prata om för det öppnar upp så mycket känslor, det är en känslig sak  de hära.

Jag förstår honom, jag accepterar & förstår att det är svårt för honom.
Men jag tycker verkligen inte att det är okej att han beter sig så för det.
Men när han lär sig att konfrontera detta i fråga & känner sig redo,
så kommer han komma till mig i fortsättningen.
Vi har alltid varit öppna, kunnat prata om allt.
Allt är inte tipp topp, men absolut inte fy skam.

Det var allt för denna gång.

God natt

Ensam

Denna dagen, likaså igår var/är piss. Mitt tankesätt är rent åt helvete. Jag har förskt & prata med Emil, men han vill bara inte lyssna. Vad jag än säger så blir han bara arg. Jag är så förvånad & jag vet inte alls vad det är med honom. Jag trodde han skulle stötta mig om jag känner att något är på tok. Men såfort jag öppnar min mun så blir han tvär. Jag vågar inte längre berätta för honom hur jag känner. Just nu verkar det bäst ifall vi inte pratar med varandra alls.

Jag känner mig jävligt ensam i detta. Nu verkar han ha tappat lite intresse tycker jag iallafall. Han finns liksom inte där som han fanns innan. Innan var han så hjälpsam, frågade så fort något var fel & bad mig att prata om det. Men inte nu. Barnen får mat. Men sen så hamnar dem bara i soffan, sen så går han & gör annat. Då har jag ett barn i mitt knä för att försöka få lite skratt & snack & lite stimulans, vilket dessa små behöver. Men han går bara iväg & gör något annat som han tycker är viktigare. Så där sitter jag, som så många andra dagar helt lämnad, ensam. Om det då är Sigge eller Albin som ligger i soffan & skriker, för inte tänker ett barn ligga där, aldeless nöjt precis efter maten, inte medans jag sitter med ett barn i mitt knä. Sen så får jag springa mellan barnen som en galning. Medans han är i köket eller ute & håller på med annat. Det kanske bara är jag, men är inte det att prioritera fel?

När jag då säger till honom att inte bara rusa iväg sådär så suckar han & säger : jag skulle bara, jag tänkte bara. ..

Men de dära, skulle bara, blir timmvis. Då går jag i taket för ett barn ligger onöjt i soffan, jag har händerna fulla & den som ligger i soffan & stor tjuter behvöer en ny blöja.. jag ska bara... Jag går i taket på honom då, Emil alltså. Jag klarar det inte själv. Inte vartenda jävla dag. Inte när jag mår så dåligt själv. Sen så ska jag ha skuldkänslor för att jag inte klarar det själv. Han kan många gånger spotta ur sig många saker som får mig att känna mig så otrolig värdelös. Jag behöver honom  där. Att finnas där för mig. Jag vil att han ska ta initiativ, att ta barnen efter att jag haft dem själva i två hela dagar medans han jobbat ute. Då har jag skött disk,tvätt & städning själva i flera dagar. När han väl tar disken, så stannar han i köket i flera timmar. Han kan väl skynda på lite. Det finns så mycket som ska göras. Men det blir så att han tar köket sedan så får jag ta resten av huset själv & barnen så fort dem skriker. Springa upp & ned för trapporna medans han är precis i rummet intill vars dörr aldrig är stäng, inte ger han nappen i munnen på den som gråter. Han låter mig springa & svettas & göra det. Jag vet inte varför det blivit såhär.. Inbillar jag mig? Är jag så jävla löjlig som han säger åt mig?

Men varför ska han direkt på morgonen springa & duscha, äta frukost & fixa innan han kan ha lite morgon mys i soffan med barnen & mig. Det blir flaskan i ungen sedan så springer han iväg. Jag, återigen fast i soffan. För han ska göra så många saker först innan han "avlöser mig". Jag får ingen tid till att göra vid mig, duscha, sminka mig eller äta frukost. Om jag då hinner äta frukost så får det bli i soffan. För han sätter sig inte hos barnen. Inte försen jag blivit riktigt jälva förbannad & säger att jag behöver duscha. Jaja säger han bara & sätter sig i soffan. Men när jag kommer upp så är han inte alltid där. Okej att man inte behöver vara hos dem hela tiden. Men när man vet deras rutiner, att dem blir väldigt ledsna när dom ska sova, varför springa runt då, & sedan låta mig göra det åt honom som någon sorts tjänst medans jag försöker stressa ner lite. En timme hade jag inte ens behövt. Men han kräver en lång jävla egentid.

Nu sitter han med barnen.. Men det krävdes att jag var så pass nochalant, att göra precis som honom. Men han verkar inte direkt bry sig. Hur kan man inte göra det? Jag bara gick därifrån & satte mig här. Fast han tittar iuförsig på ett "bra" TV program..''

Idag har Ella taggarna utåt.

Men jag tänker inte beklaga mig längre till honom. Jag är bara så himla löjlig säger han. ; ahmmen sluta.Det är det vanligaste jag får höra när jag försöker lätta på mitt hjärta.

Vad har hänt?

Jag ska inte tynga hans axlar mera & jag ska försöka att inte låta han tynga ner mina. För nu mår jag så pass skit så jag fixar inte ett enda snesteg, inte ett enda. Allt måste gå min väg. annars krackelerar jag. Jag är så rädd att jag bara kommer bryta ihop & det vill jag inte göra framför honom. Jag vill inte. Det skulle bara få mig att känna mig ännu mer ynklig.

Borde jag inte försöka lätta mtt hjärta hos honom. Ska inte han vilja lyssna?

Det kanske inte är så det ligger till för tillfället.

Var är min Emil? Han som gjorde allt för mig, vart tog han vägen? Jag är inte så glad för denne Emil. Ska jag vara ärlig skrämmer han mig lite. Det är inte denna Emil jag minns.

Kanske är det som han säger. Det är jag som gör fel. Ungefär att mina handlingar får den rätta responsen som amn borde få.

Kanske är jag så blind, att jag inte ser vad för situation jag skapat för mig
själv.


The gardens tale

Sitter här med glasögonen på. Själv hemma med ett barn & hunden. Emil, Sixten & Filip är inne i Malmö & handlar färg. Jag & Albin hade sovmorgon till 10 tiden sen gick jag ner & gjorde lite mat till Albin, gick upp & väckte honom, ny blöjis sedan var de frukost för honom. Sedan pratade vi lite, skrattade & hade kul. Sen så blev han så nanning så, så han ligger i soffan & sover inu.
 


Albin älskar att skratta

 Tills han kiknar!

Igår var vi en runda hos mormor & morfar. Vi har pasat Ludde ju, så vi åkte & lämnade honom. Käkade god middag & pratades vid med en kopp kaffe i högsta hugg.

Lite senare så kommer pojkarnas moster Theresé hit. Alltid roligt när hon kommer. Man måste passa på för hon flyttar ju snart helt upp till Småland. Dock kommer vi inte träffas så himla mycket mindre för de. Undrar när det är deras tur att skaffa sig knattar..? Eller ja, hon ska ju hitta jobb där uppe först. Theresé är en sån underbar syster. jag kommer så bra överrens med henne. Det har jag alltid gjort. Hon har alltid tagit hand om mig i svåra & tuffa tiden, storasyster, systeryster. Hennes pojkvän Daniel är med en riktig.. jah.. vad är rätt ord? Goging? Nej, hennes godig.. men iallafall är han så snäll & är för övrigt en lätt person att komma överrens med han också. Speciellt han & Emil kommer jätte bra överrens. Dom är ju nästan som kära i varandra. Det gör mig så jävla glad. För jag är så glad för dem, om då Emil är det med så blir jag ännu gladare!

Jag vet attt Emil gör vad som helst för mig. Så han hade kunnat komma överrens med vem som helst fastän han inte hade gillat dem. Men för mig skull så gör han verkligen allt. Jag älskar att vi lever för varandra. Att vakna varje morgon bredvid honom. Säga godmorgon, jag älskar dig & sedan en godmorgon puss, det är jag glad att jag får ge just honom. Om natten, när jag drömmer mina mardrömmar, säger jag hans namn så vaknar han, håller om mig, pussar mig på kinden & bara finns där, ligger i hans famn & känner mig så trygg. Vår framtid tillsammans.. Allt kommer gå så bra. jag älskar att se hans leen´de när han pratar med barnen, när han ser dem skratta, när han får dem att skratta. Åh han lyser upp. Han älskar sina barn & han älskar mig, det är därför jag älskar min Puppe


 Resultatet av skuggingen

 Glasögon

 Sigge kan med skratta (:

 Utgången

Idag är det efterkontroll, gå igenom en massa med läkare & BM.
Den 29.de är det tattoo dax igen. Färgning.

Nu är det dags för att göra vid sig lite.





Peace

Svalor & glasögon

Var hos Björn igår & fick skuggat mina svalor. Det blev as bra! Den 29.de är det dags igen för färgen. Rosa & blått trodde han. Sen kollade vi på en annan tatuering som vi nog skulle göra på mitt lår. Han hade nyligen ritat den. En trana med tallar & solnedgång/uppgång. Den tog upp hela mitt lår & en bit av skinkan. Men det skulle vi nog göra på en tävling, om jag förstod honom rätt.

När vi ändå var i stan så gick vi in om specsavers för att kolla om glasögonen kommit. Fall i fall dem hade missat eller inte hunnit skicka sma  till mig om att dem hade kommit. Dem hade fått de ena paret. Så nu har man brillor med.. Känns lite jobbigt med dem just  nu. Men man vänjer väl sig snart får jag hoppas (:

Igår mös vi bara ner oss i soffan. Vi bara mös & mös. Pratade lite om oss & hur bra allt känns & hur bra det går för oss. Allt är underbart. Barnen växer så de knakar. Dem skrattar & snackar mest hela tiden. Dem är så underbara. Hela vardagen känns så mysig, det är otroligt mysigt att ha barn. Att ge dem mat, pussa på dem, få dem till att somna, prata med dem, rent av ta hand om dem. Mina barn, ja mina barn, våra barn. Våra underverk. Jag älskar mina barn så otroligt mycket. Allt går som på räls. Allt känns så underbart <3

jag har lite svårt att ta mig tid att skriva här. Men det förstår ni kanske !?

Kram

Long time

Har hänt så himla mycket sedan jag skrev sist. Förlåt för mitt lata bloggande. Mycket som ska tas hand om när man har två. Emil har jobbat i trädgården med Filip så jag har haft barnen praktiskt taget själv denna veckan & helgen. Har åkt fram & tbx till & från mormor. Hon har semester & vil gärna vara med barnen.

Jag hade en paus när jag skulle ut i lördes. Åkte hemifrån vid halv nio på kvällen. Åkte hem till Åsa. Där var Emma & Marie med. Vi hade jätte trevligt. Efter ett glas vin så kännde jag redan av det! Hemskt. Shit vad lite man tåler efter man fått barn! Vi gick till lyktan sedan till magasinet ( dock nytt namn nu)..  Blev förbannad för alla som raggade på en. Innan har jag inte begripit att det var ragg, men fanemaj, jag märkte det i lördes! Blev måttligt förbannad på vissa. Ville bara att dem skulle lämna mig ifed. Gick & blåste en i nacken, smällde en på röven när man gick förbi. Nej jag tyckte det var så himla respektlöst. Jag har min familj hemma tänkte jag, låt mig vara, jag är så lycklig som jag har det. Men det kunde inte do veta iuförsig. Men dem fick en att känna sig så billig. Precis som om deras kväll endast gick ut på att få hem en. Nej tack! Men för övrigt var det så jävla trevligt! Så himla roligt med mamma gänget :) Ha, träffade Jonas, basshunter.. Sedan såg några killar vem det var, sen var de i full rulle, Basshunter hit & dit. Stackars honom!

Igår var jag & mamma i staden. Handlade till gossarna & till mig själv. Hade inte fått mina pengar än, så det blev inte så mycket som det borde. Hade iallafall trevligt med mamma. Emil kom hem till M & P klockan var väl nästan sju. Jag är ganska slut efter att ha gjort så mycket själv. mamma hjälper mig, javisst. men jag förlitar mig inte på att hon ska göra allt. Det gör man ju inte!

Idag åker dem till Småland hem till Theresé. Hade med velat hänga på. Men min andra syster med familj ska med dit. Så vi ska passa Ludde tills söndag (: Lilla Ludde (:

Idag ska jag sätta tegetes som jag fick av mamma, en hel blomsterlåda.. Men nu sitter jag här själv & ska få barnen att somna för Emil är & fixar i stan.

Har svin ont i munnen. Fastnar i fjädrarna jag fått i tandställningen.. Åh vilken negerläpp jag har fått! Detta suger! Kan inte äta, skratta eller prata. Vill ju skratta med barnen & prata med dom. Dom ler ju så himla mycket nu!
var hos BM igår Sigge vägde 4015 & Albin 4445g. Stooora pojkar :)))

Undrar om svärmor & svärfar kommer idag. Sp längesen vi träffades! Hoppas (:

Fredag blir det att göra vid svalorna, skuggning. (: Går fort ..
Väntar på mina glasögon.

Nej nu får de räcka. Barnen vill inte sova! :)

Tack girls för en trevlig lördag!

Random!

Idag har det varit hel najs väder. Varit ute i trädgården nästan hela långa dagen. Överraksades av att mamma, pappa & Ludde kom hit. Det var en trevlig överrakning (: Pappa ville hit & kolla till gossarna (: Vi drack lite kaffe, käkade bullar sen hjälpte mamma mig med lite blomster. Emil har dessutom gjutit någon kruka & fat till mig. Men det ska bränna i en vecka typ.. SEGT!

Har pratat lite med Jesper idag. Avbröts snabbt, som alltid.. Min käre Jesper. Vi har gått igenom mycket tillsammans.
Han har alltid funnits där för mig. Vi har alltid hittat tillbaka till varandra om det var kommit något ivägen. Han är en stor del utav mitt "förflutna", vem hade jag varit om jag inte kännt Jesper? Jag har kännt honom, jag vet inte hur många år. Han är en underbar människa. En underbar vän. Jag kommer alltid tänka på Jesper när jag ser Jim carrey. Jesper har en sån sjuk humor & har alltid, ALLTID fått mig att skratta när jag varit nere eller förbannad, vilket var väldigt ofta förr. Han kommer alltid ha stor betydelse för mig & han har en väldigt stor plats i mitt hjärta. Jag har alltid kunnat prata öppet med honom när det varit något som jag inte berättat för någon annan. Något som får mig att älska honom mer är att han har haft ett sådant förstroende för mig, så att han har kunnat göra desamma. Bäste Jesper.

Emma ringde idag. Eller ett par gånger. Men alltid avbryts vi i våra samtal av antingen mina barn eller hennes lille pärla. Alltid (:, men det hör till. Imorgon ska jag & Emma ut.Tillsammans med Åsa & en annan tjej. Men fan vad roligt det ska bli. Nu ska jag få en paus från hemmet & ansvaret & allt som hör till, om så bara för en kväll. Nu behöver jag lite tid för mig själv. Jag har fått stå i det mesta nu när Emil har jobbat här hemma eller varit iväg & fixat med något annat. Det är saker som har behövts att göras, men jag har haft hand om det mesta själv & känner mig ganska slut i huvudet nu. Men åter till Emma.. Blev så glad att hon frågade om jag ville följa med. Det ska bli så himla roligt. Tror på en hel lyckad kväll! Dessutom kan jag ju ha på mig min nya klänning (:

Idag har jag städat som en dåre! Så nu mååste jag ta en välförtjänt dusch. Sen så ska jag in till min ny duschade Puppe som sitter i soffan & väntar på mig.

Älskar min Puppe som alltid. For ever & ever, babe :)

 Här är jag gravid

 ... Jo här med mitt i julfirandet

 En SNE, Men så underbar puss!




Tack för mig.

Tuppawere

Oh yees. Var faktiskt på tuppawere party idag..

Idag har jag tagit hand om gossarna medans dem fina killarna Emil & Filip varit i trädgården & fixat massor massor! Theresé, Elias & Elina har med varit här. Vid 5 halv 6 så åkte jag & Syrran ner till hamnen, käkade laxtallrik & tittade ut över havet & båtarna. Vi har hamnen 3 minuter ifrån oss ungefär. Jätte härlig hamn! Sedan åkte vi vidare, hämtade upp mamma som hade klippt sig idag, de var as fint. Sen så var vi framme hos annika som var värdinna. Köpte en visp typ, vev-visp om ni kankse förstår då? Kanske pricy!

Väntar på att mina glasögon ska bli färdiga. Ska bli skönt att få hem dem. Så att man slipper må såhär. Även om det kommer bli lite värre ett tag när man inte vant sig än. Jävligt granna brillor ;) Sen så är det snart dags för skuggning av svalorna hos Björn. Längtaar!

Nu är jag lite hungrig. Ska ta något litet..

Imorgon är det heldag i trädgården. Emil ska gjuta & jag ska fixa i rabatter.. & städa ..

Hoppas allt är bra med er alla.

Ska ge barnen mat aldeless strax, sedan ska vi upp & lägga oss.

Huugs!

Staden med familjen & mormor

Dagen började av att vi fick vakna före barnen, efter att ha sovit hela natten igen. Vi åkte & hämtade upp mamma & åkte direkt till specsavers. Fixade glasögon till mig. Två par. Får dem & en - två veckor.. Åkte sen till socialen för att skriva på faderskaps papper. Så nu är det med gjort. Sen åkte vi till stan igen ( mormor passade barnen i stan). Köpte en fin klänning & ett linne. När vi kom hem igen gav vi barnen mat sen så gjorde jag en rabarber paj. Har redan smakat, men den blev inte lika god som svärmors.












Gäsp

Har fördrivit tiden lite genom att ringa efter tid till synundersökning. Får se vad dem säger. Är inget fel blir jag rädd, för jag är yr, kan inte läsa & har extrem huvudvärk från & till typ .. mer än 15ggr per dag. Är det inte det så är det något som är ganska fel, tror jag själv.

Någon dag i veckan ska jag ringa vårdcentralen, proverna var negativa, efter en bakterie i magen. Så jag ska betälla tid för blodprov för att utesluta laktos intollerans + att någon måste kolla min rygg.

Lika bra att få det gjort.

Nu börjar grabbarna vakna, får gå in till dem.

Kanske skriver sen.

Haii
Aldeless nya

Natt igen

Varit hemma hos mormor & morfar över helgen. Theresé & Daniel var där, så det var trevligt :) Pojkarna hade fått kläder av Daneils mamma. Hon är väl bara för kär!? Fick av mamma med, ska ta bild på de, de va så himla fint :)

Senare i eftermiddags åkte vi hem till farmor & farfar. Där åt vi världens godaste rabarber paj. Jag har helt ärligt aaldrig ätit en så god paj! Yummie!! Pratade & glodde TV. Alltid trevligt. Men den därade pajen.. De var dagens esse!


Vi är hemma nu. Äntliigen hemma, efter hela helgen. Ska mysa med min puppe. Säga förlåt för att jag varit lite surig & förklara varför. Jag tycker att jag har haft anledning till det iallafall. Skönt att man kan pratas vid, utan att bråka. Han har stora öron & lyssnar gärna.


Vad skulle jag gjort utan min Emil? Vart skulle jag stå. Vart skulle jag finnas?  Nej det går bara inte. Jag kan INTE tänka mig in i den situationen. Älskar ju Emil så mycket så det går inte. Det är ju han & jag. Tillsammans, vi är ju en familj. Men snabbt har det gått. Kommer ihåg när jag skrek lite på honom, för jag betedde mig konstigt. -; Jag har ju känslor för dig, har du inte fattat det !!?

Där satt Emil i sin säng, jag satt mitt emot. Öppnade munnen, världen stannade upp & han sa INGENTING! Efter ett tag kom ja, okej.. Jag snackade bort det & ville hem efter en liten stund. Hoppade av bilen, Hejdåå.. Allt som vanligt igen. Men jo. Visst fanns där något i honom som sa att det inte var något fel alls med det. Hans smälte choken. Det skulle ju inte bli såhär. Vi skulle vara vänner. Men vi började date-a. Långt om länge kunde jag kalla honom min pojkvän, sedan sambo. Jag har aldrig kännt så mycket spänning som kan kände då. han kan fortfarande göra så det fullkomplig sprudlar inom mig. Små små glasbubblor som kittlar i magen. Fjärliar är så last season! Emil har vänt min värld upp & ner. Tack Emil. Jag älskar dig.



God natt & sov så gott.


The angels swear at you

Nu är det kväll, iiigen! Skulle ha ringt & beställt tid på efterkontroll, ringt Jesper & ringt Kicka. men det blev bara sms för klockan blev för mycket. Saknar Jesper så himla mycket. Vi har haft så roligt tillsammans. Men varför är jag så slarvig med vänskap? Så slapp & inte orkar lixom, till & med innan jag blev gravid. Jag är nog vad man kan kalla en dålig vän. För jag är så dålig på att engagera mig, orken tar slut, men inte kärleken till mina vänner. Den känner jag alltid, den brinner stort!

Såg Simme idag. Han var visst son till barnmorskan på BVC, som har hand om oss... Men iallafall.. Kom såklart att tänka på Vangeli.. Åh.. Vangeli.. Jag saknar honom så det gör ont. Det gör verkligen ont & jag stör mig på att jag inte kunde hjälpa. Han försvann, min älskade. Han bara försvann. Jag klarar inte av att besöka honom, hans grav. Jag fixar det inte, jag bara bölar & håller på att svimma. Jag har aldrig fått förklara min kärlek till honom, inte för någon. Emil har fått höra, men inte kärleks biten, Emil ska inte höra det, det hade ju varit hemskt. Men jag har ingen axel att gråta över, inte någon som förstår vad jag gått igenom. Som var där, som förstod vart jag var i livet just då. Allt annat ångrar jag, allt deära hemska från den tiden i mitt liv, men inte honom. Nej jag ångrar det inte, det gjorde mig till den jag är.. Men det var då en tuff resa till den jag är idag. Emil accepterar så mycket. När jag pratar om V ( som jag inte gjort på hur länge som helst ), eller när jag pratar om M. Emil var den första jag berättade för. Att jag hade levt i två år med ett Monster. Han fick allt ur mig, näe vi inte hade något bindande tillsammans. Vi hade inga lovord. Men han fanns där. han fick det ur mig & han hörde mig gråta många gånger. Men han förstod hur viktigt det var, jag höll på att gå under.

Nej jag slutar där för ikväll.

Det känns bara jobbigt ..

Önskar att du fanns här.

Kommer alltid älska dig.


Men Emil kommer alltid vara min själsfrände, åh min Emil !

Kväll

Albin



Sixten



Hela familjen har precis varit ute på lång promenad. Härligt härligt .. .
Sixten har varit så ledsen så ledsen hela kvällen. Han har skrikit & gråtit så mycket, så han är aldelss hes. Idag ska vi på koll hos barnläkaren (standard kontroll). Så vi kommer kolla hans öron, efter öroninflammationen, kan vara det som spökar igen. Annars är det tänderna som kliar. Verkar som det iallafall. Svärmor var här på besök idag, drack lite kaffe & pratade lite, trajvligt trajvligt !  Medans hon var här fixade jag med lite bilder på telefonen, såhär blev två av dem. Tycker de känns lite trist för man ser Sigges smultronmärke jätte mycket. Det ska ju försvinna helt inom de första året. Men jag tycker det är så himla stort. Så läkaren får ju titta på det imorgon. Han kommer förmodligen bara säga  ; Det kommer försvinna av sig själv.

Nu har jag ont i mitt huvud & i min mun, så jag tänkte faktiskt lägga mig hos Emil i soffan. Barnen somnade i vagnen under promenaden. Eller ja Sigge somnade när vi var hemma igen i trädgråden. Sen fick dem vila lite utomhus i vagnen, nu när det inte blåser så mycket mer. Men det började bli lite väl kallt så Emil ville ta in dem. Så nu ligger dom i soffan & sover.

Inatt sov Albin & Sixten HELA natten. Vaknade bara till var lite missnöjda, fick nappis, stökade lite & somnade. Undrar om det blir samma visa inatt. Men dom var nog ganska slut båda två, för dem var jätte missnöjda igår med, hela dagen, bara grät & var så himla ledsna. Så dom behövde ju verkligen sova.

Nu har Ella tagit i sina töjare. Spänner & gör lite ont, meen jag vill inte klaga, för det kommer bli aldeless MAAD!

Nu ska jag mysa med min Puppe.

Sov gott

Puss & kram

Post

Idag kom mina töjare! AWSOME ! Ska snart be Emil igen att hämta dem i Beddinge. Idag tänkte vi gå på promenad tillsammans, men det blåser för mycket för att gå till Beddinge & tbx, det är en lång bit att gå, speciellt i detta vädert.

Idag skulle jag till skolan med Sandra. Tyvärr så har jag så snor ont i munnen tack vare fjädrarna i truten. Jag kan alltså inte prata. Obeskrivligt ont. Men jag känner att det hjälper. Min underkäke, eller svaga underkäke som dem sa dras fram ganska fort. Har redan fått ett bett känns det som. Ska dit i Juni eller Juli & kolla det, då tror jag den delen är färdig. Sen
är det bara lite fin slipning, omställning i resten för att få bettet precis som det ska vara, sen så är det klart! Det känns skönt att denna långa tuffa redan snart är över. För jag har haft ett helvete med detta. Skulle ju dessutom betalat mellan 10 & tjugo tusen för detta. För att min förra tandläkare inte tyckte att jag behövde tandställning. Vilket ja sagt sedan jag var liten att jag verkligen behövde. Hon skrev inget om det i datorn. Så jag fixade en tid själv för att få det uppkollat hos tandregeleringen & vad sa som där då !? Jo, jag hade kraftigt överbett stort bettfel & svag underkäke som kunde kollapsa så jag behvöer ha en ståltråd efter tandställningen i resten av mitt liv. Jag började gråta när jag gick ut därifrån & sa att jag inte ville  ha fast tandställning. Choken blev så stor. När hon sa att jag inte behvöde något. Jag hade lite andra tankar om det, jag tänkte mig mer en lös som jag skulle ha under natten typ. Men det var inte lönt alls. Iumed att jag skulle bli 19 då så skulle jag få betala själv. Men tandläkaren kunde ansöka åt mig, att de skulle stå för det. Så det gjorde min gamla tandläkare. Det blev inte bevliljat. Hon hade försökt att rädda sitt eget ass, så hon hade inte skrivit i papperna att hon hade gjort fel & nekat mig det, att hon inte hade gjort några som helst anteckingar i sin dator. Så min andra tandläkare (nuvarande hos tandregeleringen) skickade in nya papper efter hon & jag hade ett möte där hon bertättade att jag hade blivit nekad. Hon sa att hon skulle vara på dem ordentligt. Hon var måttligt förbannad på min gamla tandläkare. Men visst fixade hon det. Hon hade nog berättat ett & annat för henne. Jag blev så sjukt glad när hon berättade det för mig. Jag skulle slippa denna skiten nu! Så snart, förhoppningsvis, så är det färdigt !! Men ont gör det! Om min gamla tandläkare bara hade sett felet så hade jag bara behövt dra ut fyra tänder, sen hade det inte behövts att göra mera. Jävla kärrning säger jag bara!

Emil skrattar åt mig & säger att jag får cykla dit. Haha, jätte kul ! Han säger att jag kommer komma dit med en jävla fart, medvind.

Det är nån jävla storm här ute.. Så de hade ja säkert. Efter jag hade trillat en tjugo gånger på vägen.

Kanske återkommer ikväll! Ha det så bra!

Peace

Staden

Varit hos tandläkaren & fixat lite. Fick några jävla big ass vajrar i truten, för att allt ska gå lite fortare för att föra fram min underkäke. Är måttligt trött på detta nu. Nu vill jag ha det färdigt! Tandläkaren fick ju träffa barnen & sprang fram & tbx efter ännu mer personal för att alla skulle få se dem små, hon var aldeless till sig.

Sedan gick vi ner till apoteket. Corsodyl & fästinghalsband åt Bubba. Sedan stannade vi till på wook hous. Puppe käkade Biff med bambuskott & jag kyckligspett & jordnötsås. Det var super gott. Men hans som lagade maten, kinesen, han både lagade mat & serverade, om man nu kan kalla de där servera, han visste fan knappt vad han gjorde. Vi satt & blev irriterade men sen började vi skratta & finssa istället för han gjorde ju bort sig totalt. Han sa att Emil hade gjort ett bra jobb. Två på en gång, de är de inte många som klarar.

Stannade till på city gross för att handla lite kött & så. Så nu är det fixat.

Igår beställde jag nya töjare. Svarta spiral 12mm x 2. Så jag hoppas jag får dem innan veckan är slut. Ska bli så roligt så. Kan knappt bärga mig tills jag ska ringa Björn. Ekonomin i fråga blev två snäll bättre bara idag. Nu har Emil med fått iordning på sina pengar eller ja, försäkringskassan.. Han blev så förbannad så han fick prata med chefen, vips, om tre dagar finns pengarna på hans konto. Tänk att det ska behöva gå så långt!? Men nu är det ordnat iallafall.

Någon som har ett tips på en tatuering involverat med mina pojkar- Albin & Sixten. Inte bara deras namn.
Någon idé hade varit awsome!

Nu ska barnen snart ha mat igen. Snart snart. Det ska bli så himla roligt att börja med smakportioner snart. Eller om en, två månader typ. Men roligt ska de bli =))

Hoppas ni har det bra en dag som denna.

Hugs

Småland

Igår kom vi hem från Småland. Jag barnen & Emil. Vi har varit hos at my sisters

place, ja.. Daniels med ju! Så himla fint där var, överallt, i huset & utanför! Vi

funderar starkt på att flytta. Vilken miljö att låta barnen växa upp i! Vi har

grillat, varit på Daniels mammas sommar ställe, hon var jätte trevlig btw. Nej så

gott vi har haft det! Billiga hus dessutom. Vi får mist 2.5 miljoner för vårt. Det

finns nog inte så dyra hus där. Då är det en sick ass lyxvilla. Emil är med jätte

sugen. Detta är något vi har diskuterat ett tag. Vi har även disskuterat att bygga

ut. Men detta huset är från 1800 talet & börjar man riva ner en vägg så vet man

aldrig vart man slutar. Så då har vi kommit på att vi kan riva huset & bygga ett

nytt. Vi vill inte ge upp tomten. Tomten är jätte stor, två tomter egentligen,

ligger vid parken, borta från vägen, ligger 1 minut från havet. Här är härligt & vi

trivs. Men hade trivts ännu bättre i småland tror jag. Är övertygad om det. Vi

älskar skog, natur, vatten, fiske, jakt, hus & trädgård. Men det blir om något år

skulle jag tro.


Daniel & Theresé är som gjorda för varnadra! Det är så härligt att se syster så

kär, helt sjukt förälskad, ja Daniel med.


Emil & Daniel kommer dessutom jätte bra överens. Det är så kul att se.


Mamma & pappa har passat Bubba medans vi varit i småland. Han har myst med Ludde.

När vi kom hem till m & p så fick barnen vars en kortärmad body & shorts till. Så

jätte fint!

_____________________

På valborgsmässoafton så var vi hos Emils föräldrar, mina svärföräldrar. Jag &

svärmor drack vin & hade super trajvligt! Hon är så go! Hade aldrig kunnat be om

någon bättre svärmor eller bättre farmor åt barnen. Henne kommer jag jätte bra

överrens med. Vi åt laxtallrik från Smygerökeri här nere i vår hamn. Som jag har

längtat efter det! Sjukt awsome!
_____________________

I onsdags så fick jag trevligt besök. Sandra & Theo kom & hälsade på. Barnen fick

jätte fina kläder, vars en nappis & nappflaska med döskalle. Dom blev glada sa dom

;-) Nej det var himla trevligt.
_____________________

I torsdags så åkte jag & kidzen till Jeanette, min kusin vitamin. Vi hade det inte

lätt med vagnen. Tvillingvagnar är väldigt stoora deras hiss är liiten. Så vi fick

minsann klydda satan! Men det fixade sig till sist. Vi gick lite i stan. Jag fixade

ögonbrynen på demi eller va de nu heter. Blev hel nöjd. Nu när ja låtit dem växa,

såg ju förjälvligt ut! men resultatet blev bäst! Men åter till Jeanette. Hennes

mamma kom upp för att hon hade köpt något till pojkarna. Vars en kortärmad body med

ankare på. jätte fiina. Av jeanette fick dom vars en hel dress, ja vad de nu heter.

Sammankopplad lixom. Vi hade det trevligt.
______________________

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. solen skiner & himeln är aldeless svart.

Så sky regn satsar jag på! Barnen ligger i soffan & sover, dom växer så det knakar.

Varje dag är det något nytt. Lite längre i utveckligen. Det är jätte roligt att se

hur snabbt allt går, lite deppande med, tiden sveper förbi. Men jag tar vara på var

endaste sekund. Mina härliga Mini Monster.
______________________

Om två veckors tid ska jag ringa Björn & beställa tid. Skuggning av svalorna jag

har på bröstet. Sen när det är färdigt så blir det en ny tid för färgen. Jag har

planer jag :) Sen ska jag ju göra mina cheeks med har jag bestämmt mig för. Kosta

vad det kosta vill. Töja öronen lite mer & fixa en frisyr. Nu är det bara katasrof

på huvudet. Sen ska magen tränas. Sju veckor sedan jag fick mina underbara barn, så

magen har inte dragit in sig helt. Men jag ska hjälpa till på traven. Jag vill se

ut så som jag känner mig, utrycka mig om så vill. Jag är mitt eget, min egen, mitt

jag. Folk lär ju klaga som alltid. Själv tycker jag dem är dö löjliga & trångsynta.

Dem ska väl inte beskymmra sig över hur jag ser ut !? Människor som suckar när man

går förbi, eller viskar eller säger högt - hur ser hon ut!? Ah jag tycker dem är

bra löjliga. Jag är inte heller den som håller tyst efter sådana kommentaren.

Tystar dem hellre eller säger något som chokar dem lite. Då blir dem tysta, när dem

inte tror att man hörde deras onödiga kommentar. Riktigt löjligt är det. Jag tycker

det är viktigare att må bra, må bra med sig själv & sitt utseende. Få utrycka sig

fritt. I think so!



Peace

Albin


Sixten

Sixten

Sixten

Albin

Albin

Sixten & Puppe

Mina killar Sixten Puppe Albin

BB. Mina underbara Monster

Me

Me

 
Peace agin!


RSS 2.0