Sept. 28, 2009

Lägger in bilder från mobilen för att sen ta bort från telefonen. Jag har så jävla mycket bilder så hela min telefon fuckar sig hela tiden.. Jag tror de e därför iallafall. När jag ska ta bort bild för bild på telefonen, så hänger den sig bara. Så nu har jag en stor risk.. För jag vill inte att alla bilder ska försvinna. Men där värkar vara så mycket att dem fyller en mapp.. Så när jag tar bort efter hand i mappen, så fylls den med nya.. Snacka om över fullt!

Herregud ! Sitter här & klyddar med fem nya mappar. Så bort jag raderar så kommer det bara fler & fler.. Så ja, jag har att göra sen.. Fixa med alla bilder.. Iumed att jag inte kunnat ta bort bilder från telefonen, så har jag en massa crap här nu!

Nu har jag 0 bilder kvar i min telefon.. Nu hoppas jag bara att BB bilderna & när killarna var mini, inte har försvunnit. Just nu kan jag icke se dem. Men jag tror att dem ligger inne på datorn sen tidigare..

Får väl uppdatera med lite nya & gamla bilder.. Om inte datorn segar dvs..


Har shoppat litta på barbarella, rea rea fort.. Innan för ett tag sedan blev det ett linne med en stor svala på. Nu blev det en rosa svart kofta med skulls & lines.. Snacka om rea.. Dessutom ett par tunnlar, som var rosa i silikon. Har brutit paket & kan inte lämna tillbaka dem.. Dom var INTE fina!



Jag & Sixten


Lycklig Albin, kan alltid charma

 Mini piggis


Emil & Bubba

Sixten & Albin somnade på skogspromenaden


Ny Frill


Glade Sixten

Mini Piggis

Bubba

Mini Albin hos puppe på BB


Kommentera gärna!


Just nu sover barnen.. Nya rutiner som går bra & dåligt, dag till dag.. Nu ska jag börja med att skala lite äpple. Sen ska ja smörsteka dem med socker & kanel. Sen göra paj på dem. Det blir sjuukt mumma! Emil blir glad iallafall.. Fått i min ena tragus. Min andra är fett sne (piercing hålet), så jag "hittar inte rätt.. Får se hur det blir. Just nu har jag pengar & det vimlar med ideer med både piercings & tattoos. Bod modda, javisst. Men vad skulle det bli för något då? Tips !?


Here i am baby

I make all man smile
I only smile back to mine


Barnen sover gott nu. Dagen har varit lång & jag är otroligt nog fortf vaken. Vi har infört lite andra rutiner i barnens vardag. Med måltiden & sovstunder. Så nu är det till att vänja dem vid detta nya, sen går det nog bättre. Dem sover mer nu, äter mer, mellanmål. Så det går bra. Men är vana vid att sova direkt efter frukost efter 8. Sen vill jag att dom ska sova senare, två gånger.. Så det har blivit lite omständigt. Men snart så blir det nog rätt med tiderna. Dem vänjer sig & lär sig fort.

Albin var så trött att han somnade i sin gåstol. Helt väck var han. Så himla trött. Jag & Emil garvade som satan. Han är då världens sötaste Albin!

Sixten, som alltid har velat vara vaken hela tiden, har nu med dessa nya rutiner, gått med på att bara bli nerlagd i sängen & somnar efter en stund. Visst går det inte superbra alla gånger. Men sån skillnad det är. Bara att vi får 30 minuters lugn gör så himla mycket. Det är så sjukt. Men jag är ändå så pass död att jag somnar innan nio annars.

Men jag ska ju med vänja mig vid dessa nya rutiner.

Idag har vi bara varit hemma & segat. Jag har inte gjort vid mig alls. Har duschat, dragit på mig myskläder, snott in håret i en knut, sen tyckte jag att det räckte.. 

Men imorgon så är det in till stadá & klippa & färga håret som gäller för mig. Sen är det till BM, som vi ska, om jag nu hinner följa med. Vi får väl se. ..

Jag har varit på röntgen & UL på magen. UL visade dock ingenting. När hon sa det började jag nästan böla. Jag frågade henne om hon var säker, eller om hon skojade.
 - Nej tyvärr jag hittade inget..
Så nu väntar jag på att min läkare från vårdcentralen ska höra av sig. Om det blir telefontid eller om det blir möte vet jag inte. Gallan är det inte jag har problem med, där va inga stenar, men hon sa att det kunde ha varit grus som hade kommit ut & då är man öm jätte länge under revbenen. Men av min läkare ska berätta hur min röntgen gick. Det är jag spänd på. Så kanske njursten.. jag så att läkarna pekade på skärmen & så. Men det var kanske inget så direkt. Dom kanske bara pekade & sa, - Där är njuren. Typ..

Jag hoppas innerligt att det kommer visas något. För jag orkar inte med detta mer. Jag kan inte med det. Detta tar över ens liv. Man kan inte leva normalt med detta. Tyvärr har jag lärt mig, att leva med smärtan. Att inte prata om den. För att inte oroa andra människors öron. Eller få svaret att det säkert inte är något. När jag väl klagar, då är det illa. Då har jag jäävligt ont. Annars kan jag lika gärna hålla masken & hålla det för mig själv. Så slipper jag klaga.

Jessica ringde innan. Hemma med lillkillen. Han kunde inte ha strl 50. Han är för stor. Han är dock pytte & jag tycker inte jag kan minnas att mina monster varit så små. Dock kollade jag i Sixtens & Albins böcker om tillväxt. När Sixten vägde 4 kilo, ungefär lika mycket som Elias väger nu, så var Sixten 2 månader & 1 vecka. Helt sjukt. Men jag kommer ihåg när han låg i Emils hand. Hans huvud låg mot hans ring & lillfinger & hans lille lille rumpa var fort inne i handflatan. Så jo, han var liten. Ganska precis hälften av Elias. Men jag känner att jag inte kunde ta del av det. Pgr av att det blev kjejsarsnitt. Jag hade så ont. Att sen ha tryck hela tiden när dem skulle ammas eller ligga hos en.. Det blev ganska jobbigt & gjorde såå ont. Så jag känner att jag missade det där mysiga, lära känna varnadra & pussa & mysa lite till.. Men jag älskar dem lika mycket för det.

Nu vill Emil mysa.. Han satte precis igång en film.. Om jag gissar rätt är det en action film.. Im sure!

Rock is love
Peace


Skönhet i oändligheten

Vem vill inte vara vackrast. Vara det man själv känner är vackert. Att trivas med sig själv, fullständigt. Att känna sig bekväm med sig själv. Utan att behöva utstå alla dessa kommentarer. Att bara få vara sig själva, så som man vill vara. Att världen är en sådan plats där man inte kan få vara just sig själv, få trivas med sig själv, att kunna älska sig själv.. Man vill kunna vara den man är, fullt ut. Att inte behöva känna att man måste stänga in sig i ett skal. Skal av trygghet. För att man inte vågar vara vacker.

Borde man inte få gå, så långt man vill, bara för att få känna sig vacker? Har inte alla människor den rätten, att få känna sig vackra, hur dem än vill se ut. Fastän att det inte må se vackert ut i dina ögon. En absurd skönhet är kanske älskvärd för någon annan. Är det inte tid att alla öppnar ögonen & accepterar. Även om det är bläck, skrot, pärlor, svart, vitt, stort, litet.. Visst är vi värda att se ut som vi vill, så länge vi känner oss vackra?

Alla vill väl kunna gå ut & vara stolta över sig själv. För mig räcker den "inre skönheten" helt enkelt inte till. Mitt inre är kanske inte så fint. Det räcker iallafall inte för mig. Vad jag, eller någon annan gör med sin egen kropp är ens egen ensak. Ens privata målarduk. Man kan skapa, ändra & förändra för alltid.

Vacker, fin, attraktiv, sexig, snygg, het, - kalla det vad du vill., Alla förtjänar det.

Spruta in så mycket gift du vill i din kropp, hur mycket silikon du vill, omplacera ditt fett, ta bort, ersätt, skär & snitta, förminska, förstora, avlägsna.. Så länge du känner dig vacker!

Hur mycket smicker du än får, så kommer det inte att räcka till. Förändra ditt yttre tills du är nöjd. Precis som ditt inre ständigt förändras. Våga vara dig själv. Våga leva med dig själv, våga leva vacker!



Komma på rubrik !?

Myycket har hänt. Det allra största är jag har blivit moster igen, denna gången till en, inte så liten Elias som vägde 3845g. Fast jo, visst är han liten.. Han är jätte fin. Han kom efter 20 timmars hårt arbete & några sekunder innan teamet kom & skulle göra akut snitt. Dem klarade att få ner & ut honom. Nu är Jessica & Elias på BB. Imorgon dem komma hem. Dem ska hem till mamma & pappa så vi kommer träffas där. Men idag, så tjuvkikade vi faktiskt. Vi var ändå i Malmö, så jag ringde Jessica & sa att vi kunde titta förbi & kolla genom glasdörrarna, om dem orkade det. Visst gjorde dem det. Så jag blev den första som fick se honom på riktigt (av alla andra).

Det är så roligt med barn. Caroline ska snart ha med. Tittar in på hennes blogg förjämnan för att se om något kanske har hänt, fastän att hon kanske inte skulle skriva det där direkt (: Men det är ju jätte spännande !

Nu gråter mina killar, så nu måste jag sluta. Gråtande ett i ett..

Kom precis hem från svärmor. Hon kom hem från viva e spania igår.

Måste rusa!

Haiii!

No line, no copy, my fist, your mouth

Sitter bara här & tänker. Emil fixar med tvätten. Barnen är i vagnen, precis i dörröppningen, Sixten vaknade nyss, så nu lyssnar jag tll hans joller. Det är mycket läten som kommer ur dessa två små fina killar. Det blir mer & mer,dem utforskar med sin egen röst, & det är så häftigt att höra. Mys mys..

Har läst runt lite, bloggar som jag brukar läsa lite i. Det finns starka människor & människor som är helt svaga i pannan. Det gör en lite rädd. Människor som inte kan vara sig själv, starka föräldrar, kärlek, sorg, hat, idioti, löjlighet, dumhet, stora egon, självupptagenhet, skratt, roliga historier, vacka, underbara, omogna.. It goes on & on..

Ibland undrar jag varför dem skriver överhuvudtaget. För att bli sedda? Eller för att verkligen låta mer patetiska än vad dem egentligen är? För att en dag läsa om sina lyckliga stunder i sorgsna dagar. Minnen osv.. Men varför all idioti? Alltså rent idioti.. Jag kan då med skriva en massa crap. Men inte till denna nivån.. Ah, det går bara inte. Folk som inte bara kan vara sig själva. Som är helt totalt vilse i livet. Vet varken ut eller in, eller rätt & fel. Som ser ner på alla ena dagen & nästa dag älskar dem. Falskheten är verkligen otoligt stor i "bloggvärlden"!!!

Igår var vi en runda hos min kusin & hennes pojk Filip. Tittade igenom lite av hans gamla kläder & köpte lite begangnat till kilarna. Det var mycket som jag inte ens tror hon har hunnit andvända.. Men det var fina kläder iallafall. Hon väntar en flicka & kommer göra av med precis allt, allt ska köpas nytt. t.o.m gåstolen som är blå fick jag, för att hon skulle absoluut inte ha den igen! hehe okej då...

När vi kom hem (Emil hämtade oss), så hade han städat precis hela huset! Vad skulle man gjort utan honom. Han har gjort så fint här. Men det kanske uppskattar mer när det inte händer så ofta ;) , jo visst städar han, tvättar & diskar med. Men sällan hela huset på en gång! Måste säga att det var skönt att få komma hem till ett sånt fint hem. Fin Puppe & wonderful Monsters!

Imorgon kommer Theresé hit. Ska bli skojigt.. Fick någon märklig magkänsla att min andra systers förlossning snart skulle komma igång. Så jag skickade ett sms, men inte då iallafall. Hon hoppades på min magkänsla nu när hon gått över tiden. Hon är lite trött på det nu.

Rock is love
Peace

Kyligt

 

Inatt har det varit lagom jobbigt. Har haft lagom ont i magen.. Barnen har varit så oroliga inatt & har behövt näsdroppar & alvedon. Albins hosta har nog börjat lätta lite.

Igår tittade vi på resident evil, tvåan & trean. Jag somnade dock efter halva trean. Så himla trött alltså. Speciellt när barnen är så ledsna & gnälliga. Man får inte ta ett steg åt sidan för då börjar dem gråta. Dom är lite klängiga. Men det är ju faktiskt mysigt med, men lite svårt när man har två & ska finnas där hela tiden.

Idag blir gossarna 6 månader. Mina stora killar. Tiden går så fort ! När dem var nyfödda, som man minns som igår. Åh vad underbart det var. Precis som alla framsteg i deras utveckling är. Vi lever i nuet. Barnen, här & nu.

Imorgon har min äldsta syster beräknad förlossning. Hon ska få en pojke. Han ska väga runt 3.6 kg. Stöddig kille (: Annars har vi bara små småttingar i familjen. Minst var min brors dotter, min guddotter, Felicia. Hon vägde 1400-något. Iallafall under 1500g. Hon föddes typ 3 månader för tidigt. Ingen över 3.5 tror ja.

Undrar om vi kan åka hem till mamma & pappa, utan att smitta alla som är där. Börjar bli lite instängt här.

Vi ska åtmindstånde lämna bilbarnstolen vi lånade så dem får hem lill-killen, när han nu hade tänkt komma..

Rock is love

Peace

Alltid är de nått !

Albin hade 40,1 i feber. samma natt som han hade det hade jag sså ont i magen & klättrade på väggarna precis hela natten. Jag vred & vände mig, satt & gungade & inget hjälpte. Nästa morgon så var det lite bättre. Men jag hade fortf ont. Albins feber hade knappt gått ner efter alvedon. Kom till barn & ungd med mott. Där dem kollade båda barnen. Albin hade en sänka på över 100, den skulle ligga under 8. Efter läkaren tänkt ett tag sa hon att han borde bli inlagd. Hon ringde & fixade in oss direkt på avdelningen. Emil & Albin åkte till Malmö där han blev inlagd. Vi fick inte följa med eller ens besöka prg av svininfluensan. Dom var rädda att han hade lunginflammation. Han hade dock öroninflammation, sen hade han luftvägsinflammation. Han fick stark antibiotika & kom hem igår.

Jag var inne två gånger på akuten.. Fick nexium, som man får mot magsår.. Så den smärtan gick över. Dock satt den kvar i sidan.., Så nu väntar jag på min remiss till siktröntgen. För att kolla om det är njur eller gallsten..
Innan idag när läkaren tryckte på magen så hade ja så jävra ont! Helt sjuukt!


Innan allt detta ( i helgen ) så var vi i Småland & hade så himla trevligt!


Jag är ganska trött & har kortat ner precis allt..
Är de nått så fråga.

Nu är vi iallafall alla hemma & myser med en ny förkyldning, konstant hostig Albin, rolös Sigge & matlagar pappa som ska göra mamma speciellt glad när han ska göra good gryta (:

Kram på er!

Before



Har du någonsin förlorat något? Förlora något som egentligen var för bra för att svara sant. Har du någonsin känt kärleken som var förbjuden? Har du rört någon som du egentligen skulle hålla dig borta ifrån. Har du någonsin haft en hemlig älskare. Har du någon gång levt ditt liv i hemlighet? Har du någon gång, bara varit less på allt?


Om ni bara visste hur mycket jag saknar honom. Att jag aldrig fick säga mitt sista adjö. Att jag aldrig kunde dela med mig av sorgen att förlora honom. Att jag bara kan älta & älta & aldrig glömma honom. Att alltid tänka ; Vad kunde jag gjort mer, vad kunde jag ha gjort annorlunda, hade jag kunnat få detta ogjort !?

Jag kommer nog aldrig vara förmögen att få ur mig allt genom mitt skrivande. Fastän jag känner att jag kommit ner i en svacka, där jag bara kan älta om honom. Fråga mig inte varför. Är det hösten, kanske är det bara 2000-talet.

Den enda person jag verkligen litade på, den enda som jag kunde prata med var Alexzandra. Ändå fick hon inte höra allt, inte vad jag kan minnas. Men iallafall, jag hade turen att ha henne vid min sida. Tänk om man hade kunnat skruva tillbaka tiden, bara för en dag eller så. tugga melontuggumi, tända rökelser, dricka piggelin groggar som svampar, kunna prata om världens konstigheter men ändå finna vår plats mitt i allt kaos. Att kunna ha ett verkligt förtroende till någon. Någon som man kunde kalla sin bäste vän.

Denna tiden är dock förbi. Jag har ju min familj nu. Min älskade pojkvän & mina två helt underbara barn. Men om jag hade kunnat få ha en del av det med mig, en del av mitt gamla jag, mitt gamla liv. Det går inte att bara lämna allt bakom sig. Det är inte så lätt.

Nu, den 6.e om jag inte minns fel, är det 5 år sedan han dog.. .                                                                  Jisses att det är så längesen..
Ganska sjukt faktiskt.
Jag var egentligen bara barnet.
Men jag var fortfarande förmögen att älska.


Idag började vi med att åka till willys & handla (efter barnen fått välling). Sen kom vi hem & jag & puppe åt frukost. Sen gick jag ut med barnen för Emil var trött. Vi gick en låång runda. Vi gick ner & satte oss vid stranden, där är någon som satt trädgårdsmöbler, så där satt kag & tittade på havet. Barnen somnade av lugnet. Det var så skönt!

Nej, nu ska Albin få ny blöja. Sixten somnade på golvet, på filten (:


RSS 2.0