Skriver lite inna det blir soffan & godis skålen i knä´t

Sitter & läser syster birgittas blogg. Hon jobbar på den privat klinik som jag kommer göra min operation på. Jag gör inget annat än att se fram emot det. Det kommer tyvärr att dröja, men i min bok så är det även en fördel. Man måste förbereda sig på alla plan.

Jag pratade precis med min underbara syster i telefon<3
Somsagt har hon en liten kille på två veckor & som de flesta nya mammor är även hon lite osäker. Hon är lite som jag var när barnen var nyfödda, är det okej att vara osäker som ny mamma ? Är det verkligen okej att inte må bra efter en förlossning, att bli depremerad ? Är det okej att känna si eller så.. Man behöver få ut sina känslor & att få hjälp med att hitta rätt ord. Hittar man inte rätt ord till rätt fråga, är det omöjligt att hitta rätt svar.

Är osäker på om jag skrivit om vår dag på Ystad djurpark. Vi hade en jätte mysig utflykt, med sol & bad. Vi tittade på djur där aporna var den stora favoriten även om dom mest latade sig i solen. Där var ett perfekt badland. Även för de små barnen. Somsagt, vi hade en super mysig dag. Både vi föräldrar & barnen njöt av dagen tillsammans.

Jag är dessutom helt inne på att utbilda mig. Till barnmorska, veterinär, eller linom dess områden. Jag har många intresse. Jag är ung & känner att jag vill prestera mer genom mitt yrke. Funderade på fritidsledare med.. Men ska gå till en syo konsulent. Jag vill ha all fakta & alla kort på bordet.

Tack för denna gången.

Peace

Kommentarer
Postat av: Emma. - Mamma till Mathilda. <3

Heej.

Hehe, Ingen fara. Jag har inte varit mycket bättre jag på mitt bloggande den sista tiden jag heller så :p haha..

Ahh okej, Inte så långt här ifrån ju. Annars har man en tendens att alltid komma in på bloggar som tillhör folk i stockholms området. :S :p

Ja hon fick rör i öronen i Februari, Hon hade med öroninflamationer heeeeela tiden. MAn är ju så himla hjälplös med så jag är glad dom godkände så hon fick rör, Hon har inte haft några problem sen dess. peppar peppar

Usch, det med falsk krupp måste vara jobbigt. :/ Oj halsfluss med, stackars pojkar nu i denna värmen och allt med. :( Hoppas dom kryar på sig snart :)

Jo tack det är bra här med oss, Med er med om man bortser från sjukdomar?

Ha det underbart. :)

2010-07-08 @ 19:40:17
URL: http://ffonavi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0