Double the joy and two times the pleasure

Varje djup sorg har en förlorad glädje till föremål.
Tappa inte bort denna riktning.
Låt inte sorgen glömma sitt ärende.
Sorgen är den djupaste ära som glädjen kan få.

Harry Martinson




The Mother of Twins

   
A meeting convened one day
in Heavens sacred hall.
The Ideal mother must be found
for twins so sweet and small.

She must be patient, first of all,
And kind and calm and wise.
And capable of chasing tears
away from little eyes.

She'd have to put her children first
And be so very smart
Have dedication and resolve,
A sweet and loving heart.

They all agreed you were the best
No other mom would do.
Yes, Heaven found the perfect one
And sent those twins to you!





Makin belive



 Sitter & lyssnar på Volbeat. Har kollat bilder & plastik före & efter bilder. Jo då, hade man haft pengarna så. Någon som vill ge mig lite cash så hade det varit ett snabbt fix.

 

Emil är borta igen. Är med Bubba o ska ta bort stygnen. Snart kan han träffa Ludde igen (:

 

Barnen springer runt i sina gåstolar. Dom busar hela tiden. Kastar sig runt på golvet osv.. Jo då, det är deras pappa som fått dem busiga. Tack vare honom har dem bus i ögonen..

Back to my life


Update!

Det är väl dags att uppdatera lite.. Det är så himla mycke jag missat att skriva.. Men jag orkar inte med en hand att skriva med. Det går ju sjukt slött! Nu har jag dessutom mer ont igen för jag har mått mindre gips. Lite ostabilt & så. Men sjuukt skönt att kunna böja armvecket! Den 21.e december försvinner gipset helt!

Snart är det dags för barnen att bli vacc mot svininfluensan. Sixten ska dessutom klippa tungbandet.. Stör mig på läkarna som fan. Tänk om dom kunnat lyssna på mig!?

Jag har om ett tag tid till astma/KOL & ska ta prover.

Väntar även på att kuratorn ska kontakta mig. Får se om det gör någon nytta.. Jag hoppas det. För nu känns de som om man precis kommit hem från BB. När jag fick förlossningsdepression. Jag är helt bölig, oron kryper sig på jämnt & ständigt, kan inte gå vidare i livet från olika delar av mitt förflutna. Dessutom har gispet & orörligheten bidragit till detta. Att inte kunna ta i sina barn, att inte kunna bädda ner dem i sängen, eller byta blöja. Att se Emil stå i allt själv. Så fort han blir irriterad så bryter jag ihop. För jag står helt maktlös!
Mitt dåliga självförtroende är helt löjligt.

Jag har dock märkt efter 8 år, jag klarar inte av detta själv.

Tänkte ta ett foto eller två, men kameran är full av Filips bil bilder, så de får vara!

Är själv med barnen nu, Emil är & tar sprutan nu.. Måste säga att detta går inte så bra!

Ni kan då inte gissa hur lång tid det tog för mig att skriva detta

haha


Rock is love


fullt upp

igår började vi med dop för elias. dock blev vi sena till kyrkan. när emil kom upp o provade kläder i vårt sovrum så hörde han ett gallskrik från barnens rum. han sprang in.. där låg sixten som hade dragit upp knapparna i pyjamasen o dragit sönder blöjan. han hade bajs över hela kroppen! händer, fötter, ansikte, i munnen, överallt! detta var lite innan vi skulle åka, vi skulle bara väcka o få på dem kläder!

jag fick tårara i ögonen för jag tyckte så synd om honom. emil började kräka när han hade lagt ner honom i badkaret. fy vad sixten skrek. han va så himla ledsen!

vi missade inget viktigt i kyrkan o såg hela sermonin.

vi åkte därifrån tidigt. vi skulle på gåsamiddag. nu va de ju ett år sen sist. det var jääätte trevligt. maten var god o trevligt folk.

nu fick ja göra de kort för ja har så ont i handen idag. hade handen för stilla o kunde inte göra mina övningar.. de hade sett ganska roligt ut.

nu vet dem flesta de.. min syster therese är gravid. :*) så jjäääävla coolt!

litta ont gör de ju.....

nu är ja nyopererad. minisken i handen var av och hade kraftig inflammation. detta har ja gått med i två år. minisken då. nu har jag blått o fint helgips. ska ha de i 4 veckor sen halvgips i 3 veckor. operationen gick bra.. får skriva mer sen när ja inte går på dom starka medicinerna.

emil är underbar o stark o finns hos mig hela tiden samtidigt som han gör allt med barnen.


kramar

RSS 2.0