Njuter av varandra

Efter en massa stök, efter det att barnen kommit i ridden så fick vi en skön stund för oss själva. Lite tända ljus, något glas gott vin, chips & dippa med hyrfilm. Vi hade det jätte mysigt, bara jag & Emil.

"Att vi sitter här & myser en fredagskväll, med tända ljus, vin & film. När barnen ligger där uppe & sover, det är ganska sjukt egentligen."

Det tycker faktiskt jag med. Att vi har barn & att vi dessutom satt där & mös som bara den! Vi hade det mysigt varje sekund & njöt av stunden tillsammans. Det behövde vi båda två.





Just nu väntar vi på att middagen ska bli klar så vi kan äta lite.. Försöker hålla barnen vakna till iallafall halv 8 om det går. Skulle gärna varit halv 9. Så dem kan få välling & jamas, ner i ridden till att sova. Det är ganska häftigt hur mycket barnen växer till egna små individer, mer & mer för varje dag. Ännu häftigare är det att man bara älskar dem mer & mer för varje dag.


Snart mat, sen blir det nog lite mer kvälls mys igen.

Rock is love

Kommentarer
Postat av: Caroline

LÅter hur mysig om helst!

Och att de bara var ni två, ni två och en massa mys!

De är mest ryggen som de känns i om kvällen.

MEN önskar att pyret ska komma NU.

2009-10-03 @ 23:28:14
URL: http://caaaaaaroliine.blogg.se/
Postat av: Emilie-Mamma till Liam

ohh gud vad mysigt. jag tycker också det är nästan den bästa stunden som finns. Sätta på pyjamasen, ge välling och sen natta Liam för att sen sätta sig ner i soffan o bara njuta av livet. =)

Måste bara säga att jag gillade verkligen din nya frisyr, skit snygg och skit snygga färger. =)

ha det bra. kram

2009-10-04 @ 11:25:32
URL: http://grese.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan:D hoppas allt är bra med er. Era gossar är otroligt fina:D

Att få en stund för varandra skadar inte:)

Tänkte bara fråga hur det går när killarna sover i ett eget rum. Lucas är så lätt väckt och behöver nog nått eget nu. Men hör man när dom vaknar på natten? Eller ni har en sån dära babyvakt? Tänkte mest för att Lucas vill fortfarande ha välling nångång under natten.



Ha det bäst:)

2009-10-06 @ 09:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0