Dålig start

Jag har så fruktansvärt ont idag. Jag kan knappt gå & jag blir mer & mer orolig för vad det är som spökar. Eller så är jag så pass knäpp så allt bara är inbildning. Mina knän, åh mina fingrar & fötter. Jisses vad är detta !?
Imorgon gäller det. imorgon är det utredning & jag hoppas dem låter bli att ta ledvätska. Jag hoppas svaret finns i blodproverna & att det går fort tills jag får resultaten. Jag är så nervös! Tänk att jag har två små barn, tänk om detta bara blir värre, eller aldrig försvinner. Hur ska jag kunna finnas där för mina barn? Emil får gå med dem upp & ner för trapporna, för det klarar inte jag av. Sen så ska jag bli opererad i vänster hand & det var visst en stor operation. HJÄLP!


Emil är ute & klipper gräset nu. Han ringde just till Malin (vår vet), eller Bubbas vet.. Han har ett sår on the balls & hade as ont igår. Vi ska ju kastrera honom, då vi inte finner tid att avla med honom, då inte många verkar vilja avla på sina rottweiler tikar. Dock är Bubba en riktigt stud muffin & har ju faktsikt fått ett 1.a pris, hederspris. Han är en stilig kille :) Men han har problem.. När man är ute på promenader så får han ofta spel. Ska skälla på bilar & stutsar som en jävla boll. Skäller på både hundar & människor. Han börjar inte skälla, men skäller någon hund på honom så går han igår som en illbatting. Sen är det över & man går vidare. Han har blivit bättre, det är ju viktigt att gå ut ännu mer när dem börjar såhär. Om det finns löptikar så går han & piper, vägrar att äta & bara ligger ner hela tiden. Går med öronen bak & vet inte riktigt hans plats i hemmet. För hans del kastrerar vi honom. han blir så deprimerad & kan inte riktigt kontrollera sig. Stackars honom. Det kommer bara göra honom gott. Han slipper må sådär & slipper vara på spänn hela tiden & känna att han ska vara störst & bäst. Han är aldrig så mot oss & han avgudar barnen. Emil är hans stora idol & dem går inte att sära på. Bubba är en så underbar hund. När vi kom hem från BB så fick han inte komma in i storarummet utan vi avgränsade rummen med ett galler så han kunde se in. Han var så försiktig. Han sträckte sig för att lukta, han kännde att det var väldigt annorlunda. Jag kom in till honom för att säga hej. Då var jag ju ny snittad & hade jätte ont & kunde inte gå upp ordentlig. Jag kom in till honom, han stannade en meter ifrån mig, slickade i luften, luktade & hade öronen bak & svansen mellan benen. Jag sa att han fick komma & han var så förstiktig, han slickade mig så nätt på händerna, & tryckte sig försiktigt mot mina ben. Han var så glad. Han märkte verkligen att jag hade fått barnen & jag vet om att han visste att jag var gravid. Hans sätt imot mig blev annorlunda. Nu när mina barn är 4 mån är han deras bästa vän. Han älskar dem. Han smyger förbi dem, ger dem en nätt blöt puss i nacken & sen går han iväg igen. Kommer vi ner på morgonen till honom, så hälsar han, men det räcker inte med att hälsa på bara en, han blir så glad när nästa barn kommer. Han måste hälsa på båda. Vi kan ha dem på en filt på golvet & han ger dem utrymme. Han vill dock gärna ligga nära dem. Han lägger sig & somnar. & nej vi lämnar inte Bubba med barnen ensam, han är & förblir en hund. En hund är alltid en hund. Men jag har mycket förtroende till honom. Han kommer få det tufft med barnen när dem blir lite äldre. Men jag vet, att dem kommer förbli bästa vänner. Bubba är så himla snäll & mysig. Han lyssnar på alla kommando & älskar att träna. Tyvärr kan vi inte ha godis när vi tränad för han är jätte allergisk mot allt, än så länge. Han har sitt speciella foder. Dyrt som satan. Men det är egentligen inget att klaga på. Bara synd om Bubba. Den stora bebisen!


Svärmor har köpt papper & kuvert till inbjudningskorten som är till namngivningen. Jag tror det blir i Agusti eller i slutet av Juli. Så mycket som ska fixas & det ska vi göra själva, som ska hinna med barnen samtidigt. Det är faktiskt lite svårt att planera osv. Men pappren var så fina, precis som jag ville ha! Lite gammalt stuk, likadant kuverten. Barnen får inga faddrar, utan skyddsänglar, det låter så fint tycker jag :)


Barnen ligger & sover nu. Igår i bilen snackade båda som aldrig förr. så roligt det var! Dom berättade nog många rövarhistorier tror jag (:

Något tips på vad jag & Emil kan ge dem i present på namngivningen? Har tänkt typ gå bilar fast dem ser mer ut som hot rods. Så himla fina :)  Ska glo runt lite på internet nu tänkte jag.

Peace


Sixten 1 vecka gammal. Storlek 40 & han drunknar i kläderna


S & A lite mer än en vecka


Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch de låter inte alls roligt. Hoppas dom hittar vad som fattas dig snart!!

Så söta dom små liven är :)

2009-07-06 @ 15:49:07
URL: http://caaaaaaroliine.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej, :)

Ja, vi har köpt en vagn. Hitta en billig och super fin på blocket så vi slog till direkt :)

2009-07-06 @ 15:53:10
URL: http://caaaaaaroliine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0